Prachtig appartement met luxe uitstraling en een grijsblauw plafond

Als ik rondkijk in mijn eigen appartementje, bekruipt me een aantal keer per week dezelfde gedachte: er moet ‘iets’ nieuws komen. Een nieuwe plant, een kleurtje op de muur of een nieuw vloerkleed? Wat precies maakt eigenlijk niet veel uit, als het maar een object is dat de ruimte net weer even een andere look geeft. En dus schuif ik vaak met wat accessoires, tot het me een aantal dagen later weer verveeld en ik weer opnieuw kan beginnen.

Nu ben ik er al een aantal maanden van overtuigd dat mijn muren wel een nieuw kleurtje kunnen gebruiken. Totdat ik dit appartement zag. Want aan het plafond had ik eigenlijk nog nooit gedacht. En dit appartement is echt wel hét bewijs dat zo’n gekleurd plafond een wereld van verschil kan maken.

Scandinavische woonkamer
groene velours stoel

Het plafond is wel echt een eye catcher, maar het gehele kleurenpalet is ook heel bijzonder. Het appartement heeft een vrij donkere uitstraling. Een fijn contrast met de vaak witte, Scandinavische interieurs die we vaak zien.

Scandinavische eetkamer
eetkamer

Om een luxe uitstraling te creëren, is er ook gekozen voor donkere meubels. De stoel en bank hebben diepe kleuren groen en paars. Beide in velours, voor een chique look. Verder is er vooral gekozen voor donker hout en zwart. Het appartement heeft aan één zijde grote ramen met veel daglicht, dus de woonkamer voelt alles behalve bedompt aan. De lichte houten vloer brengt het geheel weer in balans.

zwarte keuken
zwarte keuken

De chique look wordt ook in de open keuken doorgetrokken. De matte zwarte, kasten combineren prachtig met het marmeren werkblad.

>> 11x de mooiste zwarte keukens

slaapkamer zwarte muur

Bekijk ook
Inspiratieboost: een statement met zwart in de slaapkamer

www.svenskfast.se

Reageer op artikel:
Prachtig appartement met luxe uitstraling en een grijsblauw plafond
Sluiten