Iris Wijnands
Iris Wijnands Binnenkijken 27 september 2019

Hallo inspiratie! Dit huis staat vol met persoonlijke posters en lijstjes

Veel lijstjes en posters aan de muur, dat kan er ontzettend leuk uitzien. Dit mooie appartement bewijst dat je nooit genoeg lijstjes en posters in huis hebt. Dat hoeft helemaal niet zo druk te ogen als je denkt, het is op deze witte muren juist heel stijlvol en gezellig.

Ga je voor enkel zwart-wit, kies je één kleur, of maak je er een mooie diverse muur van, zoals de eigenaar van dit appartement? Het is in ieder geval een goede oplossing voor huurders die de muur geen ander kleurtje mogen geven van de huisbaas.

Lijstjes
Bron: Bolaget
Posters en lijstjes in kast
Bron: Bolaget

Boekenplanken vol met lijstjes en posters

De boekenplanken op deze muur staan niet alleen vol met boeken, maar ook met posters en lijstjes, leuke plantjes en mooie snuisterijen. Door de boekenplanken zo in te richten, ziet het geheel er gezellig druk uit, maar niet chaotisch.

Door boeken staand en gestapeld uit te stallen, krijg je een speels en mooi uiterlijk van de boekenplank. De posters en lijstjes vormen in het geheel mooie eyecatchers. Hier kun je trouwens lezen hoe je je boekenkast het beste in kan richten.

Woonkamer posters en lijstjes
Bron: Bolaget
Poster en lijstjes en vaasjes
Bron: Bolaget

Een gezellige woonkamer met bohemian vibe

Ook op de muur boven de bank hangen gezellige posters en lijstjes. Verder geven de meubels een bohemian gevoel; de grote stoel en het rode kleed, de blauwe kussentjes met mooie patronen op de bank, het is losjes en gedurfd gecombineerd.

Ben je nog opzoek naar een mooie salontafel? Misschien is het idee van de eigenaar van dit huis zo slecht nog niet. Neem twee oude, mooie kratjes en draai ze om. Zo heb je een goedkope salontafel met vintage-look.

Wat je op de eerste foto van de woonkamer niet ziet, maar op de tweede wel, is dat de accessoires bij de poster met een afbeelding van het strand mooi op de kleuren van de poster zijn afgestemd. De vaasjes in verschillende vormen zien er hartstikke hip en mooi uit en zelfs het kleine lampje past bij de potjes.

Slaapkamer
Bron: Bolaget

Een rustige plek om te slapen

In tegenstelling tot de woonkamer is de het slaapgedeelte van de ruimte veel rustiger. Er is gekozen voor een minimalistisch bed en er staat eigenlijk verder niet meer dan twee krukjes in de ruimte, maar ook hier zie je mooie posters en lijstjes die de kamer karakter geven.

Ook zien we nog nét in het hoekje van de foto een prachtige groene kamerplant. Deze plant heet Pachira aquatica, ook wel money tree of watercacao genoemd. Hij staat bekend om de luchtzuiverende werking, wat super goed is voor een gezonde slaapkamer. Wil je dat ook? Deze planten zijn ook luchtzuiverend.

keuken met lijstje
Bron: Bolaget
Bron: Bolaget

Een ouderwetse maar gezellige keuken

De keuken is lekker basic en daardoor eigenlijk tijdloos. We zien wel dat deze niet super modern is, maar dat hoeft ook helemaal niet. Ook hier hangen natuurlijk leuke posters en lijstjes. De rotanstoelen trekken de retro of bohemian stijl van de woonkamer lekker door. De plantjes in de vensterbank zijn helemaal fijn en gezellig.

Een kleine, maar functionele keuken dus. In dit knusse huis heb je alles wat je nodig hebt.

Ben je nu helemaal dol op posters en lijstjes? Er is meer!

Reageer op artikel:
Hallo inspiratie! Dit huis staat vol met persoonlijke posters en lijstjes
Sluiten