Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 10 dec 2017

Zó combineer je kunstwerken en creëer je de perfecte gallery wall die bij jouw stijl past

Wij zijn dol op het speelse karakter van een gallery wall en wat ons betreft fleurt het elke muur op. Het combineren van verschillende kunstwerken kan alleen soms best lastig zijn. Want wat past nou bij elkaar? Gelukkig hebben wij een tip voor je, waardoor die struggles verleden tijd zijn. Bij JUNIQE vind je namelijk kant-en-klare wanddecoratiesets, ook voor jóuw stijl.

Zo creëer ook jij binnen no-time een mooie gallery wall voor in huis.

De perfecte combinaties

Je weet meestal wel wat je leuk vindt, maar hoe je dit alles nou combineert, is vaak een heel ander verhaal. Daarom zijn de wanddecoratiesets van JUNIQE zo handig: het zijn door curatoren samengestelde combinaties van kunstwerken, die je kunt filteren op jouw smaak en wensen. Zo kun je aangeven wat jouw stijl is (Scandinavisch bijvoorbeeld), welk kleurenpalet jouw voorkeur heeft, hoeveel prints je wil én waar je ze in huis wil hangen.

Wat is JUNIQE?
JUNIQE is het lifestylemerk voor betaalbare wanddecoratie, schrijfwaren, woonaccessoires en cadeaus en inspireert mensen om kunst deel uit te laten maken van hun dagelijks leven. De designs zijn afkomstig van authentieke kunstenaars en worden met zorg geselecteerd.

Zie je een combinatie die bij jou past? Dan kun je met één klik de gehele set makkelijk bestellen. Je kopieert de look dus als het ware naar je eigen interieur. Why change a winning team?

Wil je weten hoe je jouw wanddecoratie het best een plekje kunt geven aan of tegen je muur? Hier vind je tips voor het ophangen van kunst.

Is zo’n grote fotowand iets te heftig voor jou? Ga dan voor pair art. Dat zijn twee prints die samen een eenheid vormen. Het oogt rustiger en past bij elke stijl. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze grafische tennisbaan?

JUNIQE

In samenwerking met JUNIQE

Reageer op artikel:
Zó combineer je kunstwerken en creëer je de perfecte gallery wall die bij jouw stijl past
Sluiten