Merve Ozturk
Merve Ozturk Trends 22 dec 2020

Dit is de populairste vorm van 2020 (spoiler: het is niet echt een vorm)

Ieder jaar zien we bepaalde vormen wat vaker voorkomen. In een jaar vol chaos en onwetendheid hebben biomorfe vormen absoluut de show gestolen in vrijwel elk interieur. Deze vorm (die eigenlijk niet echt een duidelijke vorm heeft) zien we werkelijk overal – in meubels, accessoires en zelfs in de vorm van kaarsen.

Heb jij deze vorm nog niet in huis? Dan is het daar de hoogste tijd voor. We delen verschillende manieren om de populairste vorm van 2020 te verwerken in je interieur. Lees je mee?

Zo verwerk je de populairste vorm van 2020 in je interieur

First things first: biomorfe vormen zijn vormen die ge茂nspireerd zijn op de natuur. Het zijn abstracte vormen, bevatten veel rondingen en voegen ongetwijfeld veel karakter toe in huis.

Opvallende verlichting(en)

Een goed lichtplan in huis is enorm belangrijk – maar de vormen van je verlichting spelen ook een hele grote rol in je interieur. Wil je nou echt een eyecatcher in huis? Ga dan voor een biomorf lamp boven je eettafel en laat ‘m zijn werk doen.

Biomorfe meubels

Je meubels in de woonkamer zijn misschien wel de belangrijkste items in huis. Je brengt er namelijk het meeste tijd door en bovendien ontvang je er ook al je gasten. Een goed ingerichte woonkamer met leuke meubels is dus een absolute must.

Biomorf meubels vallen op zichzelf al op met hun bijzondere vormen. Je kan ervoor kiezen om neutrale kleuren te nemen (omdat de vorm al vrij opvallend is), maar uitgesproken kleuren werken ook goed. Wel is het belangrijk dat je zorgt voor een goede balans zodat het straks niet te chaotisch staat.

Curvy mirror

Een andere manier om deze trend in huis te nemen is door een spiegel met bijzondere vorm op te hangen. Een organische spiegel zoals je hierboven ziet is subtiel maar t贸ch opvallend. Op deze manier kan je jouw interieur vrij minimalistisch houden maar is het verre van saai.

Bijzondere sculpturen

Uiteraard kun je prachtige beeldjes en sculpturen in deze bijzondere vorm vinden. De vaas die hierboven te zien is vonden we op de Roomed-redactie h茅茅l tof – vooral in combinatie met een gedroogd palmblad. Wit aardewerk en gedroogde bloemen hebben (in welke combinatie dan ook) een rustgevend effect.

Combineer verschillende items om je interieur wat speelser te maken. Plaats een aantal vazen en potten op je salontafel. Omdat deze vormen zo bijzonder zijn, kun je ze ook gewoon decoratief gebruiken z贸nder enige vulling.

Aparte kandelaars en kaarsen

Gedraaide kaarsen ben je sowieso wel tegengekomen. Ze gaan namelijk enorm viraal en zijn erg populair. Een groot voordeel aan deze kaarsen is dat ze vrij makkelijk zelf te maken zijn. Ben jij zo’n creatieveling? Z贸 maak je ze zelf.

Side-note: heb je er nog geen thuis? De mooiste gedraaide kaarsen bestel je op deze webshops.

Durf te combineren! Deze trend kent allerlei vormen die allemaal net wat anders zijn. Maak je klaar voor veel ronde vormen en statement items in huis.

Andere stijlvolle vormen voor je interieur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Domino

Reageer op artikel:
Dit is de populairste vorm van 2020 (spoiler: het is niet echt een vorm)
Sluiten