Throwback: dit waren onze populairste binnenkijkers van 2020 (hi inspiratie!)

Als je Roomed al langer volgt, dan weet je dat we elke week de mooiste binnenkijkers met je delen. Van een Scandinavisch interieur tot een eclectisch chique-appartement, het komt allemaal voorbij. Om terug te blikken op 2020 pakken we onze populairste binnenkijkers van het afgelopen jaar erbij.

Welke stijl jij ook in huis wilt toepassen, dit is dé plek om inspiratie op te doen.

eclectisch interieur kleurrijk maartje adriana
Bron: Angélica Vis voor Westwing

De absolute uitschieter was het kleurrijke huis van Maartje Adriana. Van haar eclectische “kringloop chique” interieur kregen jullie geen genoeg – ook op Instagram was dit een van de meest gelikte foto’s.

En zo lijkt de eclectische woonsmaak sowieso wel in de smaak te vallen, want ook de binnenkijker bij Jenn’s Homestyle was populair. Twee interieurs bakken vol inspiratie voor mensen die van kleur en gedurfd houden.

Een kijkje bij de sterren

We keken niet alleen binnen in Nederlandse huizen, ook het interieur van de sterren moest eraan geloven. De binnenkijker bij Hillary Duff was erg populair, maar ook de interieur van Ashley Tisdale, Dakota Johnson en Margot Robbie vielen goed in de smaak.

studio vol boeken in het interieur
Bron: Bolaget

Vintage interieurs

Shoppen bij de kringloopwinkel is weer helemaal van nu. Interieurs waar een vintage woonstijl de boventoon voert, daar haalden jullie massaal inspiratie uit. Persoonlijke favorieten waren dit interieur met oude landkaart aan de muur, en dit appartement met fantastische lichtinval.

Andere populaire binnenkijkers in deze stijl:

donkere slaapkamer
Bron: Bolaget

Weg met wit, ga voor gedurfd

Hoewel je ons wakker kunt maken voor een clean appartement met witte muren, lijkt het alsof de binnenkijkers steeds gedurfder worden. Zoals deze donkere slaapkamer, een blauwe keuken en dit interieur waar blauw en roze gecombineerd worden.

Natuurlijke kleuren

Witte muren kunnen ook vervangen worden door interieurs met natuurlijke kleuren – ook die hebben we het afgelopen jaar veel teruggezien. Onder andere als kleur van het jaar 2021 van Flexa. Denk aan dit interieur waar we helemaal zen van werden, dit interieur waar houttinten centraal staan,

Ook het bohemian huis van Kelly, en het Modern Scandi-huis van Michelle zijn volledig ingericht met natuurlijke kleuren. Check de binnenkijkers hier: Toffe binnenkijker – dit is het bohemian huis van Kelly van OntwerpstudioKelly en Alles wat je wilt weten over het Modern Scandi-huis van interieurvanmies.

modern scandinavisch interieur interieurvanmies westwing
Bron: Westwing

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken Ă©cht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Throwback: dit waren onze populairste binnenkijkers van 2020 (hi inspiratie!)
Sluiten