7 x zo verwerk je jouw favoriete polaroids in je slaapkamer

Ze zijn weer helemaal terug: polaroids. Maar wees eens eerlijk, hoeveel foto’s liggen er bij jou weg te stoffen? Tientallen? Wij zetten leuke en origineel manieren op een rijtje om jou te laten zien dat het combineren van polaroids in je interieur echt niet moeilijk hoeft te zijn.

Op de redactie van Roomed zijn we fan van die oldskool foto’s die in een hip jasje gestoken zijn met onder andere roze en blauwe Instax camera’s. Tijdens ons rondje op Pinterest hebben we dan ook ontzettend veel originele ideeën opgedaan. Kijk mee en laat je verrassen!

roomed-polaroids
etsy

1. Aan een light string

Voor een stijlvol effect bevestig je jouw polaroids aan een light string. Heb je nog kerstversiering over? Dat werkt natuurlijk ook. Ga voor een speels effect door de polaroids met kleine houten knijpertjes vast te maken. Zorg ervoor dat alle polaroids even ver van elkaar af staan.

roomed-polaroids
estahome

2. Recht onder elkaar

Ga je liever voor een strakke look? Zorg dan dat je polaroid foto’s recht onder elkaar hangen. Zoals op de foto te zien is staat dat helemaal niet rommelig, maar juist strak en stijlvol. Mooi om te combineren met een grote spiegel of een kledingrek.

roomed-polaroids
ourearleylife

3. In de vorm van een hartje

De rechthoekige vorm van de polaroids verleent zich uitstekend om in de vorm van een hartje opgehangen te worden. Maak zo een collage met alle foto’s van je lover of je beste vriendin en laat zien hoeveel je van hem of haar houdt!

roomed-polaroids
collegefashionista
roomed-polaroids
taramilktea

4. In combinatie met iets anders

Maak een mini gallery wall en combineer je polaroids met alles wat je op de muur wilt hangen: een letterbord, een spiegel of misschien wel een poster met leuke quote? It’s up to you!

roomed-polaroids
negin mirsalehi

5. In een grote fotolijst

Plak je de polaroids liever niet op de muur, maar wil je ze wel in je kamer showen? Kies dan de leukste polaroids uit en laat ze zien in een grote fotolijst. Plak ze aan de achterkant wel even vast met plakband of washi tape, zodat ze niet naar beneden kunnen schuiven in de fotolijst.

roomed-polaroids
urban outfitters

6. Op een prikbord

Alleen als je het niet erg vindt om gaatjes in je polaroids te prikken. De combinatie van de witte polaroids en het kurk staat ontzettend leuk en fris in elke kamer.

roomed-polaroids
homedit
pinimg

7. Subtiel met visdraad en een tak

Voor een minimalistische, cleane uitstraling maak je een aantal doorzichtige visdraadjes vast aan de achterkant van je polaroids. Deze draadjes hang je op aan een mooie tak. Een super simpele DIY met een prachtig resultaat.

Nog meer polaroids:

Heb je geen polaroid camera, maar wil je wel graag die oude look in huis? Probeer dan deze simpele DIY eens waar we polaroid koelkastmagneetjes maken.

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
7 x zo verwerk je jouw favoriete polaroids in je slaapkamer
Sluiten