Poeder roze is het nieuwe beige

Bij het kiezen van een neutrale kleur als basis voor je interieur kom je waarschijnlijk snel uit op beige of wit. Maar.. deze veelvoorkomende kleuren hebben een nieuwe concurrent gekregen, namelijk poeder roze! Op blogs, magazines en Pinterest blijven de lichte pastel tinten maar voorbij komen. Wij geven je graag wat inspiratie voor deze lieve kleur in jouw interieur én tips over hoe je deze tint mooi kunt combineren.

Het fijne van deze vale, neutrale kleur is dat het overal bij past en toch net dat beetje extra kleur aan je interieur geeft. Dus laat de beige verfblikken in de schappen staan en ga voor een poeder roze!

Roomed roze

Bron: Krop

Tip

Voor meer rust in je interieur en boekenkast kun je je boeken andersom in de kast plaatsen. Zo heb je geen last van alle fel gekleurde boekenkaften en het geeft door alle verschillende soorten papier ook nog een ton sur ton effect!

roze Roomed

Bron: Diviaani

>> Zo style je een open kast

Poeder roze Roomed

Bron: Woodrow

roze Roomed

Bron: Divaani

Tip

Fotolijsten met botanische prints komen op zo’n roze muur goed tot zijn recht. Groene tinten en roze gaan goed samen! Hoe je dit op een unieke manier kunt combineren? Bekijk ons moodboard en ga zelf aan de slag!

Poeder roze Roomed

Tip

Wil je liever op chique, combineer dan het poeder roze met zwart. Hierdoor krijgt je huis een stijvolle look.

roze Roomed

Bron: Krop

Bij dit interieur zou deze Ikea hack met pastel fotolijsten perfect passen.

roze Roomed

Tip

Bovenstaande foto bewijst dat de koper en poeder roze heel goed samengaan. Heb je de roze muur al, maar wil je ook wat koperen accenten? Bekijk dan deze super simpele DIY en zet binnen no-time leuke koperen vaasjes op tafel.

Poeder roze is ook heel goed te combineren met Marsala, dé kleur van 2015.

Reageer op artikel:
Poeder roze is het nieuwe beige
Sluiten