Emma Bering
Emma Bering Wooninspiratie 9 nov 2018

Luister deze podcast voor interieur inspiratie: The Millennial Homemakers

Interieur inspiratie kan je uit allerlei hoeken halen. Denk aan: (online) magazines, tv-programma’s, huizen van anderen en woonwinkels. Maar er bestaan tegenwoordig ook podcasts waar je interieur inspiratie uithaalt. De podcast van deze week is The Millennial Homemakers.

Dé interieur podcast voor millennials door millennials.

Interieur podcast The Millennial Homemakers

The Millennial Homemakers is de podcast van Jackie Alexander en Jaclyn Humble waar ze het elke aflevering hebben over alles wat met het interieur te maken heeft. Inmiddels zijn er al 4 seizoenen te beluisteren met elk zo’n 14 afleveringen.

Bereid je voor op veel chit-chat over huizen, interieurs, aankleding van een ruimte, maar ook interviews en Q&A’s. Naast hun gebruikelijke afleveringen hebben ze afgelopen Kerst ook een speciale editie gemaakt genaamd “12 Days of MHM Christmas”. Wie weet doen ze het dit jaar weer en zo niet, dan kan je altijd nog de afleveringen van vorig jaar terug luisteren.

The Millennial Homemakers podcast
Bron: The Millennial Homemakers

Wat wordt er besproken?

Alles, maar ook echt alles. Van een bar cart inrichten 101 tot de grote voorjaarschoonmaak. Ze bespreken ook Capsule Wardrobes, het ultieme Pinterest droomhuis, kleurgebruik in het interieur en het sparen van geld voor nieuwe meubels. Er is dus een onderwerp voor iedereen en dankzij de vele tips die worden gegeven krijg je genoeg inspiratie na elke aflevering.

En als je dol bent op eten zit je hier ook op de juiste plek. Om de zoveel afleveringen gaat het even over eten. Bijvoorbeeld: meal planning voor twee, ideeën voor het Kerstontbijt en trends op het gebied van eten.

Nog een leuke interieur podcast luisteren?

Luister deze podcast voor interieur inspiratie: The Great Indoors

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Luister deze podcast voor interieur inspiratie: The Millennial Homemakers
Sluiten