Emma Bering
Emma Bering Tips 23 nov 2018

Luister deze podcast voor interieur inspiratie: Style Matters

Interieur inspiratie kan je uit allerlei hoeken halen. Denk aan: (online) magazines, tv-programma’s, huizen van anderen en woonwinkels. Maar er bestaan tegenwoordig ook podcasts waar je interieur inspiratie uithaalt. De podcast van deze week is Style Matters.

Style Matters is dé podcast om naar te luisteren voor stijl tips en advies voor je huis.

Interieur podcast Style Matters

Karen en Zandra zijn de oprichters van de website Little Yellow Couch. Samen presenteren ze al een tijdje de podcast Style Matters. Style Matters gaat over de essentie van het ontwikkelen van een persoonlijke stijl in je huis. Ze interviewen stylisten, kunstenaars, ontwerpers en smaakmakers zoals auteurs van interieurboeken over waarom stijl belangrijk is voor hen.

Elke week is er weer een nieuwe aflevering met een inspirerende gast die jou een kijkje geeft in het leven van een interieur designer of kunstenaar en krijg je de beste tips voor het stijlen van je huis.

Wat wordt er besproken?

De onderwerpen die worden behandeld gaan van het decoreren van je huis met kunst en planten tot het decoreren met antieke en tweedehands spullen. Maar ook hoe je een minimalist of maximalist kan zijn en hoe je je eigen stijl kan ontwikkelen. Ook het kopen en verbouwen van je (eerste) huis wordt besproken.

Deze podcast is zeer fijn om naar te luisteren, vooral omdat ze goede vragen stellen. Maar ze vragen ook goed, dus als er iets niet helemaal duidelijk kan zijn voor de luisteraar vragen ze om een voorbeeld. Dat geeft het verhaal meteen meer een beeld en laat het wat meer leven.

Nog een leuke interieur podcast luisteren?

Luister deze podcast voor interieur inspiratie: The Millennial Homemakers

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Luister deze podcast voor interieur inspiratie: Style Matters
Sluiten