Emma Bering
Emma Bering Wooninspiratie 29 okt 2018

Luister deze podcast voor interieur inspiratie: The Great Indoors

Interieur inspiratie kan je uit allerlei hoeken halen. Denk aan: (online) magazines, tv-programma’s, huizen van anderen en woonwinkels. Maar er bestaan tegenwoordig ook podcasts waar je interieur inspiratie uithaalt. De podcast van deze week is The Great Indoors.

Deze nieuwe podcast is super nieuw. Sinds oktober is deze podcast te beluisteren met bomvol interieur inspiratie. Bij deze podcast heb je geen beelden nodig, gesproken woorden kunnen je ook genoeg inspiratie geven.

Interieur podcast The Great Indoors

The Great Indoors is een nieuwe interieur podcast van Sophie Robinson and Kate Watson-Smyth. Misschien heb je al eens van deze dames gehoord, zo niet dan even een kleine introductie:

Sophie werkt al zo’n 20 jaar als interieur designer bij verschillende tijdschriften, tv-programma’s en een paar van de grootste retailers in Engeland en schrijft daarnaast voor haar blog Sophie Robinson. Kate is een auteur en journalist die ook al zo’n 20 jaar schrijft over onder andere interieur en design voor verschillende kranten en tijdschriften. Daarnaast heeft ze een blog genaamd Mad About The House.

Wat wordt er besproken?

Tijdens een aflevering, die ongeveer een half uur duurt, worden er verschillende onderwerpen besproken. Dit kunnen trends en ontwikkelingen in de interieur wereld zijn, maar tijdens elke aflevering gaat het ook specifiek over een ruimte in je huis zoals de keuken of badkamer.

Het leukste segment is misschien wel het ‘design crime’ segment, waarin ze ingaan op de misstappen en “fouten” die sommige mensen in hun interieur maken. Bijvoorbeeld slecht gepositioneerde kussens op de bank. Maak je geen zorgen, ze geven genoeg tips en advies om je kussens wel goed te positioneren.

Interieur is hun passie, en dat kan je horen. Het is fijn om te luisteren naar vrouwen die weten waar ze het over hebben. Ondanks dat je niets ziet, is het beeldend genoeg verteld om je er iets bij voor te stellen. Heerlijk om naar te luisteren tijdens een treinreis, autorit of gewoon thuis op de bank.

Nog een leuke interieur podcast luisteren?

Luister deze podcast voor interieur inspiratie: At Home With…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Luister deze podcast voor interieur inspiratie: The Great Indoors
Sluiten