Emma Bering
Emma Bering Wooninspiratie 12 okt 2018

Luister deze podcast voor interieur inspiratie: At Home With…

Interieur inspiratie kan je uit allerlei hoeken halen. Denk aan: (online) magazines, tv-programma’s, huizen van anderen en woonwinkels. Maar er bestaan tegenwoordig ook podcasts waar je interieur inspiratie uithaalt. De podcast van deze week is At Home With…

Ik hoor je denken: ‘Huh, maar bij een podcast zie je toch niets?’ Dat klopt, maar dat betekent niet dat je er geen inspiratie of tips uit kan halen. Integendeel zelfs, gesproken woorden zijn net zo krachtig als beeld.

Interieur podcast At Home With…

At Home With… is de podcast van Lily Pebbles en Anna Newton, twee bloggers en vloggers uit Engeland. Dat betekent dus ook dat de podcast in het Engels is. Elke aflevering bezoeken ze het huis van degene die te gast is. Niet alleen gaat het over het interieur van de gast, ook krijgt de luisteraar een kijkje. Je leest het goed: een kijkje. Via de Acast app heb je de mogelijkheid om de foto’s te bekijken die in de podcast verwerkt zitten. Bij andere podcast-apps is dit helaas niet het geval.

De gasten die de dames spreken zijn veelal business vrouwen zoals Madeleine Shaw (culinair schrijver), Terry de Gunzburg (oprichter van het make-up merk By Terry) en Liz Earle (oprichter van het huidverzorgingsmerk Liz Earle). Deze vrouwen worden vooral geïnterviewd over hun carrière, de weg ernaartoe en natuurlijk het interieur.

Wat krijg je te zien?

Je zal geen complete home tour krijgen, maar je krijgt wel de pareltjes in huis te zien. Denk aan een bijzondere bank of stoel, een gallery wall, zelfgemaakte meubels of knusse plekjes. Tijdens de podcast verplaatst het gesprek zich van ruimte naar ruimte zodat je een goed overzicht krijgt van het huis. Je krijgt in ieder geval geen saai interieur te zien. Al deze vrouwen hebben mooie interieurs of opvallende interieur stijlen.

Als je de podcast vooral wilt luisteren vanwege het interieur raden we je aan om seizoen 1 te luisteren en seizoen 2 over te slaan. In seizoen 1 zijn de meeste foto’s te zien en gaat het het meeste over interieur.

Dus zit je elke dag lang in het verkeer of in de trein? Zet dan eens deze podcast op en laat je verrassen!

Fijne interieur inspiratie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Luister deze podcast voor interieur inspiratie: At Home With…
Sluiten