Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 4 nov 2017

Een plattegrond van je lievelingsstad als poster in je interieur

Plattegronden zijn niet mijn beste vrienden. Als je je bedenkt dat ik zelfs met behulp van Google Maps de route niet kan vinden, dan kun je je wel voorstellen dat een papieren variant pas écht drama is. Om over het opvouwen ervan maar te zwijgen. Máár, ik maak met liefde toch een uitzondering om een plattegrond in mijn leven toe te laten: en dat is in mijn interieur.

Geef je lievelingsstad een fijn plekje in je huis, want geografische posters zijn top!

Damernasvarld
My Scandinavian Home

Dankzij het monochrome lijnenspel, passen deze plattegronden bij elke stijl. Maar vooral in Scandinavische interieurs zijn de posters niet weg te denken. Ga jij voor de stad waar je nog ooit hoopt te wonen of geef je liever je roots een speciaal plekje?

Wijck
Nina Holst

Vooral mooi in een strakke, zwarte of gekleurde lijst. Hang de poster als einzelgänger boven je dressoir of bed óf verwerk ‘m in een toffe gallery wall boven je bank.

Wijck

Ook tof: wat dacht je van een persoonlijke sterrenposter? Hier vind je meer informatie én vertellen we je hoe je zelf een poster kunt winnen.

Where to shop

Bij Wijck. vind je prints van jouw favoriete stad, wijk of gebouw. Maar ook bij Desenio kun je verschillende posters vinden van steden als Amsterdam en Oslo.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een plattegrond van je lievelingsstad als poster in je interieur
Sluiten