Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 22 mei 2018

Hebben! De LIDL gaat een oldskool platenspeler verkopen voor een prikkie

Liefhebbers van platenspelers zullen het ongetwijfeld met me eens zijn dat muziek uit een platenspeler veel mooier en echter klinkt dan hetzelfde nummer uit je laptop of boxjes. Het enige nadeel: een platenspeler die goed werkt tik je niet zomaar op de kop. Daar komt nu verandering in, want LIDL gaat deze beauty’s verkopen.

Deze SILVERCREST platenspeler is de ideale nostalgische toevoeging aan je interieur. Met zijn mooie houten uitstraling past ‘ie in vrijwel elk interieur. Jouw favoriete muziek wil je voortaan alleen nog maar via dit prachtige apparaat luisteren.

Naast dat je natuurlijk lp’s op de platenspeler kunt afspelen, heeft ‘ie ook een USB-aansluiting waarmee je lp’s kan digitaliseren. De platenspeler heeft trouwens ingebouwde luidsprekers. Deze hoef je er dus niet meer los bij te kopen, ideaal! En om je platen te beschermen heeft de platenspeler ook een stevige beschermkap.

Heb je nog geen uitgebreide collectie aan lp’s? Ook dat is geen probleem. Door middel van de AUX-ingang kan je muziek van je smartphone ook afspelen op jouw platenspeler. Hallo favoriete muziek!

Het prijskaartje dat er aan hangt is klein: voor €49,99 heb je ‘m al in huis. Wat een koopje! Vanaf 28 mei liggen ze in de winkel, maar als je echt niet kunt wachten kun je de platenspeler nu al online bestellen. De levertijd is 3 dagen, dus dan heb je ‘m in huis voordat iedereen er voor in de rij ligt. Klinkt goed, niet?

Ook tof:

Deze wasbak lijkt rechtstreeks uit de jaren ’70 te komen. Maar dan ook echt. Dat wordt nog eens feestelijk je tanden poetsen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben! De LIDL gaat een oldskool platenspeler verkopen voor een prikkie
Sluiten