Happy new plant: dit zijn onze 8 favoriete plantenwinkels op Etsy

Ben jij een echte plantenmama en krijg je gewoon geen genoeg van planten in huis? Dan zul je deze plantenwinkels van Etsy enorm waarderen. We hebben namelijk wel acht plantenwinkels voor je op een rijtje gezet.

Hier vind je verschillende platen. Van tropische planten zoals cactussen, bijzondere planten met rode en groene bladeren en weelderige planten die ongetwijfeld een statement zullen maken in jouw interieur.

8 plantenwinkels op Etsy waar je blij van wordt

1. Planthuisje

Planthuisje is een Nederlandse shop waar je de leukste planten kan scoren. Zo vind je er de Road kill Cactus, maar ook kun je er de Alocasia Cuprea Red Secret plant met zijn bijzondere groene en rode bladeren vinden.

2. Stek en Stengel

Zoals de naam al zegt verkoopt Stek en Stengel plantenstekjes op Etsy. Zo vind je er de populaire Strelitzia Reginae die een luchtzuiverend effect heeft en de show steelt met zijn grote groene bladeren.

Daarnaast kan je er ook de Phoenix Roebelenii palm bestellen om een echte tropische touch toe te voegen aan je interieur.

3. Bektas Bloemen Planten

Ben je op zoek naar bijzondere planten? Dan moet je bij Bektas Bloemen Planten zijn. Hier vind je onder andere de Monstera Variegata die bekend staat om de witte delen in zijn bladeren.

Lees ook: Alles wat je wilt weten over de Monstera Variegata (een witte gatenplant)

4. Moyashi Plants

Liefhebbers van hangplanten opgelet! Bij Moyashi Plants kun je terecht voor een Chinees lantaarnplantje (ook wel: string of hearts) die je onmogelijk dood kunt laten gaan en ook de prachtige Hoya Linearis (ook wel: wasbloem) kun je er bemachtigen.

> Yes yes, alles wat je wilt weten over het ophangen van hangplanten

5. Dutch Plant Cottage

Dutch Plant Cottage verkoopt bijzondere planten zoals de Coleus Blumei – China Rose die bekend staat om haar felle kleuren. Deze kamerplant groeit hard en kan tijdens de zomer ook buiten leven.

Daarnaast kun je er ook terecht voor de Senecio Peregrinus (String of Dolphins) – wat een unieke eyecatcher is in huis omdat de ‘bladeren’ je doen denken aan dolfijnen.

6. Huisje Plantje Beestje

Wil je nou echt je huis volstoppen met aparte planten? Dan moet je een kijkje nemen bij Huisje Plantje Beestje op Etsy. Hier vind je de Microsorum Mussifolium Crocodyllus (zo hé wat een naam). Dit is een tropische varensoort die je direct doet denken aan een krokodil door de kleur en de vorm van de nerven.

Daarnaast vind je er ook de Begonia Masoniana (een sterke kamerplant met bijzondere bladeren) en de Tradescantia Nanouk die groene en paarse bladeren heeft.

> Al genoeg groen in huis? Ga dan voor deze paarse kamerplanten

Let op: de twee onderstaande plantenwinkels komen uit het buitenland maar verzenden wél naar Nederland. Houd daar dus rekening mee betreft de leveringstijd van je nieuwe planten.

7. The Rootz Market

Op The Roots Market vind je de weelderige Senecio Rowleyanus (ook wel erwtenplant genoemd, omdat de groene bolletjes van deze vetplant net erwten zijn). Dat is nog niet alles, want ook de Philodendron Brasil met zijn groene en gele bladeren kun je er vinden.

8. Plants 4 Urban Jungles

Ooit gedacht om een plant met roze bladeren in huis te nemen? Na het zien van de Philodendron Pink Princess plant op Etsy ben je zeker wel overtuigd. Deze groene plant (die wordt verkocht door Plants 4 Urban Jungles) is namelijk te herkennen aan de roze plekken op de bladeren.

All pink everything: Haal meer kleur in huis met deze kamerplanten met roze bladeren

Bijzondere planten die de show stelen in huis

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Happy new plant: dit zijn onze 8 favoriete plantenwinkels op Etsy
Sluiten