Fleur je huis op met planten op een plantenrek (wij delen onze favorieten)

Op zoek naar een plantenrek voor binnen of buiten? Roomed biedt een helpende hand in deze zoektocht, want we hebben onze eigen favoriete plantenrekken alvast voor je geselecteerd. Zo geef je jouw kamerplanten de aandacht en ruimte die ze verdienen!

Daarnaast is zo’n plantenrek het ideale excuus om nieuwe planten aan te schaffen… je hebt nu immers extra ruimte die je moet vullen.

Plantenrek kopen? Dit zijn onze favorieten

plantenrek kopen 2020
Bron: JYSK

1. Stoer metaal

Tof in een industrieel interieur waar mat zwart staal al een grote rol speelt. Je kunt twee lagen planten kwijt, dus genoeg ruimte om creatief mee om te gaan. Hij is nu in de aanbieding, dus sla je slag.

Hebben? Te koop bij JYSK voor €25

plantenrek kopen 2020 ikea
Bron: IKEA

2. Modern plantenrek bij IKEA

Past een modern plantenrek beter in jouw interieur? Dan is het een goed idee om een (online) kijkje te nemen bij IKEA. Dit houten trappetje met witte emmertjes trok meteen onze aandacht. Speels, stijlvol, en leuk om te stylen met kamerplanten. Ook leuk om in de keuken te vullen met verschillende kruidenplanten.

Hebben? Te koop bij IKEA voor €39

plantenrek kopen 2020 kwantum
Bron: Kwantum

3. Hout

Een favoriet van yours truly, want dit plantenrek heb ik zelf al een jaar in mijn interieur staan. Ik kan alvast verklappen dat er véél planten op kunnen. Verkrijgbaar in naturel hout en zwart hout.

Hebben? Te koop bij Kwantum voor €55

plantenrek 2020
Bron: VidaXL

4. Bamboe

Bamboe is een van de woontrends 2020. Met dit plantenrek van VidaXL weet je dus meteen dat je goed zit wat betreft die woontrends. Met drie verdiepingen kan je hier ook weer een groot aantal planten op kwijt. Ideaal voor echte plant-hoarders.

Hebben? Te koop bij VidaXL voor €60,99

plantenrek 2020
Bron: Trendyard

5. Groen op groen

Groen op groen is altijd een goed idee. Extra leuk: dit plantenrek komt het beste tot zijn recht in een hoekje van de kamer. Hiermee realiseer je dus heel gemakkelijk een plantenhoekje in huis.

Hebben? Te koop bij Trendyard voor €49

plantenrek kopen 2020 leen bakker
Bron: Leen Bakker

6. Simpel, maar stijlvol

We sluiten het artikel af met deze favoriet van Leen Bakker. Goedkoop, simpel, maar toch stijlvol en groot genoeg om aardig wat planten op kwijt te kunnen. Een aanrader!

Hebben? Te koop bij Leen Bakker voor €27,99

Ook leuk op het gebied van kamerplanten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fleur je huis op met planten op een plantenrek (wij delen onze favorieten)
Sluiten