Ariela Slakhorst
Ariela Slakhorst Wooninspiratie 20 aug 2018

Interior Crush: wij hebben de plantenpot voor je cactussen gevonden

Er is maar één ding leuker dan een plantenpot: een gepersonaliseerde plantenpot! Het ideale cadeautje voor plantenliefhebbers die wel een vrolijk berichtje in hun interieur kunnen gebruiken. En voor mensen die van humor houden, want je kan met deze plantenpotjes alle kanten op!

De plantenpot heeft het perfecte formaat voor schattige cactussen, vetplantjes en kruiden. Het past met gemak op elke vensterbank en in elk ander fijn hoekje.

Persoonlijk bericht

De kleine, lieve plantenpot kan je versieren met een persoonlijke tekst. Hoe tof?! Je favoriete quote, een grappige tekst of een lieve boodschap: het kan allemaal. De afgedrukte tekst kan maximaal 200 tekens bevatten. En hoe langer je tekst, hoe kleiner het lettertype. Houd daar dus wel rekening mee! Je moet wel enigszins creatief zijn, want 200 tekens zijn wel korter dan een Twitter-bericht (al was dat vroeger natuurlijk 140 tekens, dus een voor een Twitter-veteraan is dit geen enkel probleem).

plantenpot

Tips voor een creatieve tekst

Kom je er zelf niet uit? ‘Don’t be a prick‘ is een grappige tekst voor een kleine cactus. En met de tekst ‘We’re rooting for‘ you is de plantenpot een perfect cadeau voor een vriend die geen groene vingers heeft. Hetzelfde geldt voor de tekst ‘Only the good die young’. Het hoeft ook helemaal niet moeilijk te zijn, want alleen ‘Sharon’s bieslook’ is ook erg leuk!

Ingepakt en wel

De plantenpot kan je bestellen via Etsy en wordt geleverd in een schattig geschenkdoosje. Altijd fijn, want dan hoef je het zelf niet in te pakken. En voor €13,94 laat je zo’n fijn hebbedingetje toch niet staan?

 Op zoek naar nog meer leuke plantenpoten?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interior Crush: wij hebben de plantenpot voor je cactussen gevonden
Sluiten