Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 5 okt 2017

Een keer iets anders dan een likje verf: creëer een plantenmuur

Yes je leest het goed, het is nog steeds mogelijk: nieuwe manieren verzinnen om planten te implementeren in je interieur. We hebben weer een prachtige nieuwe manier gevonden die eigenlijk iedereen in zijn huis zou kunnen creëren. Je hebt er namelijk altijd plek voor! Aanschouw: de plantenmuur.

Of het nu planken zijn of echt een speciaal gemaakte muur, wij zochten de mooiste voorbeelden voor je uit. Laat je inspireren en kom maar op met die muur vol groen.

Montse Garriga Grau
UO Guide

We snappen dat je misschien niet zo snel je hele muur zou verbouwen om hem te vullen met planten – hoe mooi het resultaat uiteindelijk ook is. Maar gelukkig is er nog een heel gemakkelijke manier. Hang wat planken op en vul die allemaal met planten in verschillende vormen en maten. Dus tiny plants, maar ook juist de grotere varianten met lange slierten die de planken verbergen. Op deze manier heb je binnen no-time je eigen plantenmuur gecreëerd!

Tjitske van Leeuwen

Mocht je een speciale muur met planten te veel moeite vinden…

Shop Spring

… ga dan gewoon voor een botanische print op de muur! Hier kun je vervolgens gewoon weer een plant bij zetten, dat versterkt de look alleen maar. Of combineer de tropische bladeren met roze…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een keer iets anders dan een likje verf: creëer een plantenmuur
Sluiten