Meer leren over kamerplanten? Schrijf je in voor de ‘van groentje naar groene vingers’ cursus

Waar sommige mensen geboren zijn met groene vingers, moeten anderen flink hun best doen om hun kamerplanten te vriend te houden. En ook dat is helemaal oké – we kunnen je zelfs een cursus aanraden die je daarmee gaat helpen. Meer leren over kamerplanten gaat zeker lukken met de gratis kamerplantencursus van Intratuin.

Vorig jaar hebben wij ons ingeschreven voor de gratis Intratuin plantencursus ‘meer verstand van je kamerplant’, en dat is ons meer dan goed bevallen (net als bij de 12.000 andere deelnemers!). Extra leuk is dus dat Intratuin ook dit jaar weer een cursus lanceert waarmee we allemaal nóg meer gaan leren over kamerplanten.

Van groentje naar groene vingers

De basisbehoeften van onze kamerplanten weten we inmiddels wel. Je weet hoeveel licht jouw kamerplant nodig heeft, je weet hoeveel water je moet geven en wanneer je jouw kamerplant moet verpotten. Maar raak je in paniek zodra de bladeren geel kleuren, of wanneer ze tijdens de winter ineens helemaal níét meer lijken te groeien? Dan is deze cursus echt iets voor jou.

Hoe gaat de cursus verlopen? Op het moment dat je je inschrijft via deze link, krijg je een mail van Intratuin. Om de dag ontvang je een nieuwe les in je inbox met daarin een handige video en concrete tips om de fijne kneepjes van je kamerplanten onder de knie te krijgen.

Denk aan onderwerpen als bruine bladeren, gevlekte bladeren, bloeiende planten en het verzorgen door de seizoenen heen. Onderwerpen waar je nét even wat meer plantenkennis voor nodig hebt – en met deze cursus ga je die kennis vergaren.

Dit noemen we pas echt next level plantenverzorging.

Meer lezen over kamerplanten en hun verzorging?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meer leren over kamerplanten? Schrijf je in voor de ‘van groentje naar groene vingers’ cursus
Sluiten