Rosa Bertram
Rosa Bertram Wooninspiratie 26 jul 2018

Interieur crush: maak kennis met het schattige plantenbakje ‘Ollie de Kitty Planter’

Kattenliefhebbers opgelet: dit is Ollie. Wij zijn helemaal in love met dit schattige plantenbakje ‘Ollie de kitty planter’. Goed nieuws: je kan hem gewoon online bestellen! We stellen jullie graag even aan elkaar voor.

Ollie is een klein plantenbakje in de vorm van een poezenhoofdje. Hoe zoet?! Kitty heeft twee lieve ogen en een schattig neusje. Ben je in een slechte bui? Zet een leuk klein, bijpassend plantje in Ollie en hij vrolijkt je direct weer op!

ollie kitty plant

Voor op kantoor of gewoon

Omdat het kleine plantenbakje maar ruim 7 bij ruim 6 centimeter groot is, kan je Ollie overal kwijt. Leuk om je bureau op kantoor mee op te vrolijken, of gewoon voor in huis: misschien staat ‘ie wel heel gezellig in de keuken of gewoon in de woonkamer.

ollie kitty plant1


Dit vind je vast ook interessant: Interieur crush: een poster met het dieren alfabet in de kinderkamer

Gemaakt met een 3D printer

En hoe cool is het dat Ollie de kitty planter met een 3D-printer is gedrukt? Daarnaast zijn de ogen en de neus met de hand geschilderd met acrylverf. Op deze foto’s zie je Ollie afgebeeld met een succulent plant, maar natuurlijk kan je ‘m ook gebruiken voor andere plantjes of potloden en pennen!

ollie kitty plant2

Je koopt dit te schattige plantenpotje natuurlijk bij onze favoriete webshop: Etsy. Een witte kost ongeveer €12 euro, voor een kleurtje betaal je een euro meer. Daar komen ook nog wat verzendkosten bovenop, maar hé, dan heb je wel de enige echte Ollie in huis!

Meer lezen over onze favoriete interieurs crushes?

De leukste interieur crushes, talloze hacks en een eindeloze bron aan inspiratie. Rechtstreeks in je inbox. Meld je aan voor de Roomed Inspiratieboost.
[mc4wp_form id=”245779″]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush: maak kennis met het schattige plantenbakje ‘Ollie de Kitty Planter’
Sluiten