Jaime Andreas
Jaime Andreas Planten en bloemen 3 jul 2020

Te gek – altijd je planten in het zonnetje met deze planken voor het raam

Planten zijn net mensen: ze hebben allemaal iets anders in hun leven nodig. De ene plant is dol op veel water en de ander staat het liefst de hele dag in de zon. Planten voor het raam hangen is helemaal top voor planten die graag van een lichte standplek houden – en het staat nog leuk ook.

Ideaal wanneer je weinig of geen ruimte hebt op je vensterbank om daar planten op te zetten.

> Lees ook: Deze 4 kamerplanten doen het goed in een zonnig plekje op de vensterbank

planten in de zon
Bron: Etsy

Planten voor het raam

Handige planken

We hebben een aantal planken op Etsy gevonden die een ideale manier zijn om planten in de zon te zetten. Het is een handige plek om planten neer te zetten, maar het ziet er ook nog eens leuk en uniek uit in je interieur.

De eerste planken die we vonden zijn wit en aan elkaar vastgemaakt met touw. Hier heb je ruimte voor meerdere lieve planten. Als je het handig vastmaakt, kun je ook nog makkelijk je gordijn dicht doen. De prijs varieert van €115,- tot €180,-. Dit item is te vinden op Etsy.

zwevende planten
Bron: Etsy

Zwevende planten

Wil je de illusie creëren dat je planten zweven? Ga dan voor deze doorzichtige planken op Etsy. Volgens de recensies zijn ze makkelijk te installeren en ziet het er gaaf uit voor het raam.

Een mooie plek om een aantal planten in de zon te zetten, maar ook gaaf om te gebruiken in de keuken om verse kruiden te planten. Je kunt hier alle kanten mee op want door de doorzichtigheid is het een flexibel item dat overal bij past.

Bij de Etsy-shop WindowGardenLLC staan deze planken voor verschillende maten te koop van €14,50 tot €23,20.

Meer shop inspiratie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Te gek – altijd je planten in het zonnetje met deze planken voor het raam
Sluiten