Inspiratie: voeg een plantje toe aan de kleinste kamer van het huis

Inspiratie: voeg een plantje toe aan de kleinste kamer van het huis

Dat we bij Roomed dol zijn op planten, is geen geheim. Daarom is het vast ook geen verrassing dat wij planten en bloemen in de kleinste kamer van ons huis hebben staan. Spoiler: na het lezen van deze inspiratieboost wil jij dat vast ook.

Planten zijn ontzettend goed voor je gezondheid. Daarom geven we ook ons toilet maar al te graag een plant-update. Maar dat is niet alles: planten geven een boost aan je productiviteit (handig voor als je thuis werkt), maken een mens gelukkiger én planten zuiveren de lucht. En laten we eerlijk wezen, dat is op het toilet geen overbodige luxe.

Het toilet stylen

Het toilet wordt niet voor niets de kleinste kamer van het huis genoemd: veel ruimte om uit te pakken met planten en andere accessoires is er meestal niet. Toch valt er in de meeste gevallen wel een plek voor een klein plantje te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een richeltje, een plank boven het toilet of een vensterbank. Ook zijn wij gek van een kleine vaas met één of twee bloemen. Prachtig!

Meer ruimte over? Kies dan eens voor een grotere kamerplant. Je zult zien dat zo’n grote plant meteen een beetje gezelligheid en warmte met zich meebrengt.

De wc-rollen in de linkerfoto zijn wel heel stijlvol opgeborgen! Dat dat zeker kan, bewezen we al eerder in dit artikel.

Een stijlvol toilet:

Ga voor een stijlvol toilet, en laat je inspireren door deze 8 kleine kamertjes. Of ga voor iets spectaculairs, zoals een druk printje aan de muur.