Redactie
Redactie Planten en bloemen 3 jan 2020

Ben je een echte plantenmama? Dan zijn dít jouw karaktereigenschappen

Er staan minstens 10 planten in de woonkamer, je hebt planten meegenomen naar werk voor op je bureau, en er staat een hele lading in de achtertuin. Je krijgt haast geen genoeg van de leukste planten en daarom weten wij precies wat jouw karaktereigenschappen zijn.

Begin je met de ene kleine plant in de slaapkamer, dan eindig je al gauw genoeg met allerlei soorten planten om je huis mee te versieren.

Heb jij veel planten, dan weten wij het volgende over jou

Van een simpele cactus naar een grote kamerplant, alle planten staan superleuk in je huis en geven de kamer meer kleur. Als jij veel planten in huis hebt, ben je niet alleen stijlvol en decoratief, maar ook nog eens de volgende dingen:

1. Consistent en zorgzaam

Jij weet precies wanneer de mensen om jou heen liefde nodig hebben en je geeft dit maar al te graag. Jij checkt regelmatig hoe het met anderen gaat en wil het liefst geen dag uit hun leven missen.

2. Productief

Het blijkt dat mensen met veel planten in huis 15% productiever zijn. Laat de planten maar komen, want jij kan met gemak thuis aan al je opdrachten werken.

3. Kalm en minder stressvol

Komt het door de rustgevende, groene kleur van je leukste planten of ben je ineens extra kalm vandaag? Het hebben van veel planten kan er namelijk voor zorgen dat je stresslevel vermindert. Nóg een reden om er meer te halen dus.

4. Intelligent

Jij informeert jezelf zo goed mogelijk voordat je ergens aan begint en weet dus ook precies wat er van jou verwacht wordt. Zo ben jij er zeker van dat je geen fouten kan maken.

5. Positief

Heb jij een nare dag gehad, dan kan jij hier snel bovenop komen. Je blijft namelijk niet in het verleden hangen en kijkt juist naar hoe je je volgende dag nóg beter kunt maken.

Meer lezen over kamerplanten?

Dit artikel verscheen eerder op Beautify

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ben je een echte plantenmama? Dan zijn dít jouw karaktereigenschappen
Sluiten