Dol op planten en natuurlijke materialen? Dan wil jij hier wonen

Als jij niet genoeg planten in huis kunt hebben en dol bent op natuurlijke materialen zoals hout en linnen, dan wil je per direct de sleutel overnemen van dit appartement. Kijk mee naar dit heerlijke jungle paradijsje.

Over een jungle gesproken.. je kán natuurlijk ook een beetje doorslaan, zoals de bewoners van dit huis in Roosendaal.

Gaat je hart al sneller kloppen? Dit interieur bestaat uit een smakelijke cocktail van de landelijke stijl, een tikkeltje Scandinavische klasse en veel natuurlijke materialen, gemixt met botanische sferen. Door voor donker steigerhout te kiezen krijgt de woonkamer meer warmte en karakter. De witte vloer zorgt daarentegen weer voor een frisse tegenhanger.

Een vaas is niet alleen geschikt voor bloemen, maar ook voor weelderige takken zoals deze. Heb jij die bos rozen nu ook wel gezien? Check hier drie alternatieven!

Als je nog een aantal glazen vazen zoekt om te combineren met elkaar, moet je zeker eens een kijkje nemen in een tweedehands winkel of de rommelmarkt. Daar kun je vaak voor een prikkie een mooi exemplaar scoren. Geen zin om moeite te doen? Bij de Xenos hebben ze er ook.

Een ladder is niet alleen praktisch wanneer je niet bij het bovenste keukenkastje kunt, maar het kan ook een stijlvol decoratie item zijn in je interieur.

Er is meer

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Lees ook

Laat je verder inspireren: gouden details in de woonkamer

Alvhem

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Dol op planten en natuurlijke materialen? Dan wil jij hier wonen
Sluiten