Inspiratieboost: word helemaal zen met een plankje boven je bad

Oh my! Voor alle lucky bastards die gezegend zijn met een groot bad in de badkamer: we zijn jaloers. Maar speciaal voor jullie hebben we wel een handige tip. Toen we op Pinterest door de meest inspirerende en mooie badkamers aan het scrollen waren (want dromen mag altijd, toch?), kwamen we het badplankje tegen. Super handig!

Met zo’n handig plankje boven het bad til je je baddersessie in een handomdraai tot een hoger niveau. Naast dat het plankje er namelijk super stylish uitziet, is het ook nog eens hartstikke handig!

Tijdens een relaxt uurtje in bad is zo’n plankje namelijk ideaal om je boek of tijdschrift neer te leggen. Of bijvoorbeeld je telefoon, als je het leuker vindt om een paar afleveringen van FRIENDS te kijken. En natuurlijk blijft er ook nog een heleboel ruimte over om een warme kop thee (én een paar koekjes) neer te leggen.

Onze favorieten: deze van ruw eikenhout en deze goedkopere variant van licht hout.

Upgrade je badkamer

Een stijlvol plankje in de badkamer is natuurlijk een goede manier om de badkamer in je huurhuis een upgrade te geven. Je kan namelijk ook een mooie bos bloemen of een schattig vaasje op de plank kwijt. En maak dan meteen een statement met Herringbone tegels, want dat is dé tegel trend van dit jaar.

Reageer op artikel:
Inspiratieboost: word helemaal zen met een plankje boven je bad
Sluiten