Lotte Wullems
Lotte Wullems Interieur 13 jul 2018

Onmisbaar in de slaapkamer: decoratieve planken boven het bed

Je kan er in Pinterestland niet meer omheen: decoratieve planken boven het bed. Simpel, maar toch superstijlvol. Maar wat zet je er nou op? Wij geven je drie styletips.

>> zo geef je je favoriete foto’s een leuk plekje in de slaapkamer.

Kunst

Kunst is creatief, dus wees dat ook met de styling van je lievelingswerken. Grote lijsten mogen met kleinere exemplaren worden gemixt! Laat de een de ander overlappen en je hebt een nonchalante look. Voor een meer strakker geheel kies je dezelfde lijsten en laat je telkens een kleine ruimte open tussen de schilderijen.

Tip: bevestig een klemlamp aan het plankje. Deze is lekker budgetproof.

Verzamelaar

Style de planken als een open wandkast. Van reissouvenirs tot leuke kaartjes uit lokale concept stores en mooie vaasjes. Niks is te gek! Ga je voor de minimalistische look? Kies dan items met simpele vormen, natuurlijke materialen en zachte kleuren. Houd het aantal beperkt en oneven (liever drie dan vier).

Hoef het voor jou allemaal niet zo netjes en clean? Laat je verzameling dan ook een echte verzameling zijn. Mix en match!

planken boven het bed

De ultieme gids naar een prachtige slaapkamer: De beste tips en ideeën bij het inrichten van je slaapkamer

Plants, plants, plants

Slapen met een mini jungle boven je hoofd. Leuk om ook een hangplant op het plankje te zetten, zodat de bladeren mooi naar beneden hangen als lianen boven je bed.

Meer planken in je interieur:

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Onmisbaar in de slaapkamer: decoratieve planken boven het bed
Sluiten