Fancy schmancy: plafondornamenten sieren dit interieur

Sommige appartementen zijn een geschenk uit de hemel, hét perfecte jasje voor je interieur. Karakteristieke elementen zoals houten balken, stenen muren en plafondornamenten tillen alles namelijk naar een hoger niveau. Wedden dat ook jij verliefd wordt op dit pand?

Je kunt sierlijsten en ornamenten benadrukken door voor een klassieke kroonluchter te gaan, maar een contrasterende moderne lamp is wat ons betreft ook zeker een match made in heaven.

Betoverend, niet waar? Ornamenten hebben een koninklijke en romantische uitstraling. Je kunt hier op inspelen door te decoreren met luxe materialen zoals velours, of juist kiezen voor de Scandinavische tegenpool. In dit interieur is voor een mix van deze twee gekozen, waardoor je een mooie balans creëert.

Een gallery wall boven je bank krijgt een nonchalantere look door te variëren in grootte van de lijsten en ze niet op één lijn te hangen. Maar ook met het passe-partout kun je spelen, zoals je ziet.

De deuren tussen de slaapkamer, woonkamer en keuken zijn weggelaten, waardoor het ornament nog beter tot z’n recht komt. Hoe elegant is deze doorkijk nu?

Nieuwsgierig naar meer?

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Lekker binnenkijken

Alvhem

Reageer op artikel:
Fancy schmancy: plafondornamenten sieren dit interieur
Sluiten