Jaime Andreas
Jaime Andreas Shopping 16 feb 2020

Pizza time! Met deze items is je huis helemaal pizza-proof

Vandaag is het internationale pizza dag! Je hoort het goed; een hele dag in het teken van iedereens’ guilty pleasure. Speciaal voor deze dag hebben wij de leukste pizza items voor je gevonden.

Of je nou liever gaat voor een klassieke peperoni of een glutenvrije vegan optie; met pizza kan je nooit echt de mist in gaan.

Dit zijn 5 hippe pizza items voor in huis

1. Koud in huis? Dit is de oplossing

Nederland kennende hebben we in april pas sneeuw, dus de koude maanden zijn nog lang niet voorbij. Een pizza dekentje is dan zeker een goed idee! Daar kan je dan lekker onder liggen op de bank, wachtend totdat je pizza eindelijk bezorgd wordt.

Je kunt een vette deken scoren op Amazon. Toch liever een deken waar je niet constant honger van krijgt? Dan vind je hier een minder realistische, maar toch leuke pizza deken.

pizza neon sign
Bron: Etsy

2. Een lekkere pizza lamp

Niet de meest goedkope manier om deze internationale feestdag te vieren, maar op Etsy kan je een blitse pizza neonlamp kopen. De kleur mag je zelf kiezen, dus een pimpelpaarse pizza is ook een optie. Droom groot!

pizza kussen
Bron: Trendx

3. Voor bij het dekentje, een pizza kussen

Ronde kussentjes zijn sowieso hot and happening, dus wacht dacht je van dit ronde pizza kussentje? Het ziet er schattig uit en is de perfecte maat voor je hoofd. Een goede combinatie met de pizza deken.

pizza klok
Bron: Redbag

4. Tik, tok, het is een pizza klok

Ben je nog steeds aan het wachten op die pizza? Erg vervelend, maar minder vervelend als je een pizza klok hebt om naar te kijken. Je maag gaat er misschien iets meer van knorren, maar je zult je meer verheugen op de pizza die binnen nu en een uur op jouw stoep arriveert.

5. Slapen onder een pizza dekbed

Maag vol van de pizza? Dan is het nu eindelijk tijd om onder de wol te kruipen. En die wol ziet eruit als, je raadt het al, een pizza! Hoe fijn zou het zijn om schapen te tellen onder een pizza dekbed. Je vindt een hip pizza dekbed op bol.com.

Wil je meer shopping inspiratie van de Roomed redactie? Dat kan:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pizza time! Met deze items is je huis helemaal pizza-proof
Sluiten