Deze piramidevormige hut dient als een perfect toevluchtsoord

Gelegen aan de rand van het meer La Blanche in de buurt van Bordeaux (Frankrijk) staat een piramidevormige hut met prachtige glas-in-loodramen. Deze hut is een beetje bedoeld om mensen te laten ontsnappen van het stadsleven en te laten genieten van de mooie natuur.

Beeldend kunstenaar Lou-Andréa Lassalle ontwierp deze Prism Cabin om de mooie wereld om ons heen te herontdekken.

glas-in-lood huis
houten huis

De mooie houten structuur en de glas-in-loodramen gaan op in de omgeving. Wil je zelf glas-in-loodramen maken? Kijk hier dan! Het huisje is gebouwd op zes palen, waardoor de hut voor een stukje boven het water zweeft. Hierdoor voel je je zo vrij als een vogel en kun je ongestoord genieten van het rustige uitzicht.

achterzijde huis

De Prism Cabine heeft een bijzondere vorm met twee uitkijktorens. Door deze ramen kun je vanaf boven af alles in de gaten houden. Nou ja niet echt alles, want je kunt helaas niet rondom kijken, maar alleen over het water.

kleine slaapkamer

Van binnen is het piepklein. De cabine heeft geen sanitair of elektriciteit en bestaat dus alleen uit een slaapkamer. Voor als je hoge nood hebt kun je gebruik maken van het droge composttoilet. Deze kun je niet doortrekken, dus kan echt alleen gebruikt worden bij nood!

Fotograaf: Yvan Detraz
Kunstenares: Lou-Andréa Lassalle

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Deze piramidevormige hut dient als een perfect toevluchtsoord
Sluiten