Muzikaal of niet: deze piano wil jij ook als pronkstuk in je woonkamer

Of je nu de nieuwe Beethoven bent of niet verder komt dan Vader Jacob – een piano in je interieur is een elegant decoratie item. Het exemplaar dat in dit Scandinavisch appartement staat is een kunstwerk an sich. Copy paste please!

Oh, en met de rest van de inrichting is ook zeker niks mis.. Kijk mee!

Je favoriete boek hoef je niet stof te laten vangen in een gesloten kast, maar promoveer het tot decoratie item. Laat het hangen aan een touwtje, bevestigd aan een stukje hout. Supersimpel en origineel. Voor meer ideeën, lees dit artikel over alternatieven voor de standaard boekenkast.

Daar is ‘ie dan. Hoe stijlvol is de beschildering op deze zwarte piano? De grafische tekening vormt een mooi contrast met het klassieke van het instrument. Style het af met simplistische schilderijen en accessoires in dezelfde tinten. Zou jij nu ook niet wensen dat je pianovingers had?

De onafgewerkte muur geeft het interieur ook veel sfeer. Wabi sabi – de perfectie van het onvolmaakte – is een trend die we nog wel even blijven zien. Zowel in accessoires zoals servies, als op muren.

Kijk verder
Voor meer jaloersmakende foto’s, klik op de afbeelding om deze te vergroten. Wat dacht je van een luchtplantje als speelse decoratie of een Monsterablad in een vaas? Er is meer dan genoeg inspiratie te halen uit dit prachtige interieur!

Yatzer

Reageer op artikel:
Muzikaal of niet: deze piano wil jij ook als pronkstuk in je woonkamer
Sluiten