Dit interieur laat je zien waarom ook jij voor petrol blauw moet gaan

Petrol blauw is een krachtige kleur en voegt sfeer en warmte toe aan je interieur. Dat het mooi combineert met houttinten en retro elementen, laten de bewoners van dit prachtige appartement zien.

De simpele meubels krijgen een glamoureuze uitstraling, dankzij de diepe tint op de muren. Het blauw komt overigens ook op een smaakvolle manier terug in elke kamer van het huis. Jawel: fifty shades of blue!

blauw interieur
blauwe muur
blauwe muur

Bij een donkere kleur op de muur, hoef je niet per se te kiezen voor een lichte vloer. Een zwarte of donkerbruine vloer kan juist erg spannend werken en versterkt in dit geval de warmte van petrol blauw. Dat een klimop overigens niet alleen geschikt is voor de schutting in de tuin, bewijst het exemplaar in dit interieur. Haal buiten naar binnen! Niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook nog eens superstijlvol.

>> Een klimop binnenshuis? Dit appartement bewijst dat het kan!

blauwe muur
dressoir

Ben jij net als wij ook verliefd op dit retro letterbord? Goed nieuws: House Doctor heeft er ook een in het assortiment. Als je nog inspiratie nodig hebt voor leuke quotes die alles behalve cliché zijn, lees dan dit artikel.

stoel
fotolijst
slaapkamer

Waar in de woonkamer is gekozen voor petrol blauw, pronkt in de slaapkamer een fellere tint. Een vloerkleed en kussens zijn een goede manier om een kleuraccent toe te voegen aan je interieur. Het laat een basic, neutrale kamer spreken en geeft een opgewekt gevoel.

slaapkamer
kussens
hoofdbord

Het grijsblauw op de muur dempt de felle tonen van de kussens en het kleed. Het zorgt voor een rustige oase, wat natuurlijk ideaal is voor de slaapkamer.

keuken
keuken
keuken
keuken

Heb jij het blauw-virus inmiddels te pakken? Dan hebben we ook nog deze en deze binnenkijker voor je in de aanbieding.

objekt.historiskahem.se

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit interieur laat je zien waarom ook jij voor petrol blauw moet gaan
Sluiten