Lotte Wullems
Lotte Wullems Uncategorized 25 augustus 2017

Veelzijdig interieurpareltje: een Perzisch tapijt kan in élke ruimte

Een ouwe rot in interieurland, laten we maar zeggen. Het Perzisch tapijt is een veelzijdig pareltje en geeft elke ruimte een kleurrijke en speelse boost. Of je het nu matcht met je eclectische stijl of gebruikt als contrast in een monochroom interieur.

En wat met een Perzisch tapijt kan, kan ook met deze vier stijlvolle alternatieven!

Elizabeth Roberts

In de woonkamer

Een vintage exemplaar sluit naadloos aan op de stijl van een retro interieur. Een groot exemplaar als hierboven omvat precies de zithoek. De neutrale kleuren van de bank complimenteren het tapijt, terwijl de zeeblauwe kleur van de fauteuil er weer extra uitspringt.

Carlay Page

In de keuken

Heb jij er weleens aan gedacht op een loper in het gangpad van je keuken te leggen? Leuk voor een boho touch!

My Domaine / Chris Patey

In de eethoek

Maak van je eethoek een eyecather door een vloerkleed onder de eettafel te leggen. Een kleurrijk Perzisch tapijt springt direct in het oog en voegt een speels element toe. Ook handig wanneer je één grote ruimte hebt en het eetgedeelte toch apart wil houden, zonder gebruik te maken van een scheidingswand. Lees hier meer tips hoe je een langwerpige kamer het best in kunt delen.

Frugality

In de gang

Maak een sprekende, eerste indruk. Materialen zoals goud en hout rijmen niet alleen met elkaar, maar vormen ook een match met de kleuren van een Perzisch tapijt.

In de slaapkamer

Als je graag wat meer kleur toevoegt aan je slaapkamer, zonder de muren in een felle tint te schilderen, dan is een vloerkleed dé uitkomst.

Studio McGee

In de badkamer

Perfect voor een vintage look in de badkamer!

Lees meer

Kun je niet kiezen welk vloerkleed je het mooiste vindt? Neem ze allemaal! Lees hier alles over het layeren van vloerkleden. Less is a bore!

Reageer op artikel:
Veelzijdig interieurpareltje: een Perzisch tapijt kan in élke ruimte
Sluiten