Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Wooninspiratie 29 sep 2018

Dit is je persoonlijkheid op basis van je keukenstijl

We delen ons interieur in op basis van wat we mooi vinden; van onze smaak. Je kan dan ook veel te weten komen van iemand door gewoon even rond te kijken in het huis. Maar er is één specifieke ruimte waar je de meeste ontdekkingen over iemand doet. Namelijk, de keuken! En wij weten ook wat jóuw persoonlijkheid is op basis van je keukenstijl.

Hoe netjes het in je keuken is zegt al veel natuurlijk, maar ook de kleuren en materialen in je interieur zeggen meer over je wensen, behoeften en gewoonten dan je denkt.

Een geheel witte keuken

Je schaamt je niet voor wie je bent. En terecht. Je bent de koningin als het gaat om je huis super schoon te houden. Twee woorden die jou omschrijven: moeiteloos en eenvoudig. Ideaal in de omgang dus!

Een Ikea keuken

We hebben hier te maken met een koopjesjager. Vindingrijk is je tweede naam en je deinst niet terug voor hier en daar een uitdagende DIY of IKEA hack. Je probeert altijd innovatieve en creatieve manieren te vinden om je interieur te matchen aan de ruimte in huis én je eigen stijl.

Een betonnen aanrecht

Stoer, betrouwbaar en een klein beetje edgy: dat ben jij.  Volgens jou is een rauw randje juist hetgeen dat zorgt voor een gelukkig huis én een gelukkig leven.

Een houten keuken

Jij bent erg bewust bezig met het milieu en je houdt ervan om oude dingen weer nieuw leven in te blazen. Je ziet meer (emotionele) waarde in spullen van vroeger die een verhaal vertellen, dan in nieuwe, moderne items. Er zijn dan ook wat gerecyclede en tweedehands producten in je interieur te vinden. Niet omdat je geld wilt besparen, maar omdat je echt iets goed wilt doen én te vertellen hebt.

Vleugjes vintage

Heb jij wel wat vintage apparaten in je keuken staan? Grote kans dat je een beetje eigenzinnig bent. Maar ook houd je ervan om plezier te maken. Hoewel je misschien niet de allerbeste kok bent, is de keuken toch dé plek waar jij nieuwe ideeën creëert. Jij hoopt vooral op de terugkeer van een chique interieur uit de jaren ’70 (en wij ook wel een beetje).

Veel planken in de keuken

Jij bent heel georganiseerd en erg visueel ingesteld. Je staat graag als een open boek in het leven. Voordeel: zo hoeft niemand ooit te twijfelen wie je bent en waar je het over hebt.

Een mega groot fornuis

Een statement maken: daar houd jij wel van. Je voelt (stiekem) de drang om mensen te entertainen en bent daarom altijd op zoek naar nieuwe manieren om indruk te maken op anderen. Je bent niet bang om gewaagd te zijn, en dat is juist in je voordeel.

Behang met print in de keuken

Leuk en zorgeloos: dat klinkt als jou. Je hebt je rommel in de hand, lacht veel en je weet hoe je een goede sfeer creëert. Je bent dan ook letterlijk de sfeermaker in huis. Niet alleen in je persoonlijkheid, maar ook in je interieur weet jij wat de sfeer maakt of breekt.

Een zwarte keuken

In tegenstelling wat je misschien zou denken bij zwart, ben je met deze keukenstijl toch echt een minimalist. In je persoonlijke leven laat je drama liever achterwege, maar in je interieur wil je juist de hoogte en diepte punten omarmen.

Meer lezen over de mooiste keukens?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is je persoonlijkheid op basis van je keukenstijl
Sluiten