Dit kleurrijke huis heeft de perfecte indeling voor een kleine ruimte

Wonen in een kleine ruimte is vaak gezellig en knus, maar soms ook lastig qua indeling. Je wil natuurlijk graag alles een mooi plekje geven in huis, en dit zonder dat de ruimte die je hebt te vol raakt. Lastig? Ja dat wel, maar zeker niet onmogelijk!

Zorg dat je de meest belangrijke musthaves voor een kleine ruimte in huis haalt en neem qua indeling een voorbeeld aan deze studio. Ondanks de kleine vierkante ruimte is deze namelijk toch heel slim en handig ingedeeld.

Je komt de studio binnen via de keuken en wat ons daar meteen opvalt, is het feit dat stoer en elegant hier moeiteloos met elkaar gecombineerd worden. In de keuken staat bijvoorbeeld de industriële SMEG koelkast, terwijl het keukenblad dan weer van elegant marmer is.

De woonkamer zit vol kleurrijke details. De muur is creatief opgedeeld in twee delen, waaronder een donkerblauw geverfd vierkant. De decoraties op de muur zijn geclusterd in het donkerblauwe vierkant, waardoor ze – ondanks de vele kleurencombinaties – helemaal samenkomen tot één geheel.

>> Colorblocking: durf jij het aan?

De eethoek is ook speels ingericht met aan beide kanten van de eettafel een andere kleur stoelen. Het hout van de eettafel geeft een mooi warm contrast met de rest van het appartement, dat voornamelijk bestaat uit koelere tinten.

Een stel vrienden over voor een etentje? Geen probleem, deze studio is overal op voorbereid. De tafel kan makkelijk uitgeklapt worden waardoor je genoeg ruimte hebt om lekker uitgebreid te dineren. Lees voor meer tips over hoe je je eettafel kwijt kunt in een kleine ruimte even dit artikel!

MEER LEZEN
Meer tips en inspiratie wat betreft het inrichten van een kleine ruimte? Wij hebben een paar handige meubels op een rij gezet die onmisbaar zijn als je niet veel ruimte te besteden hebt! Check ze hier.

www.nooks.se

Reageer op artikel:
Dit kleurrijke huis heeft de perfecte indeling voor een kleine ruimte
Sluiten