Penthouse in Rotterdam met waanzinnige badkamer ensuite

Een badkamer ensuite staat bij ons hoog op het verlanglijstje. Daarom zijn we ook een tikkeltje jaloers op de bewoners van dit stijlvolle penthouse in Rotterdam, die elke dag kunnen genieten van zo’n hemelse badkamer. Naast de prachtige slaapkamer is ook de rest van het huis fantastisch ontworpen en ingericht. Personal Architecture tekende voor het ontwerp en heeft na een grondige verbouwing een heel sfeervol en eigentijds appartement opgeleverd.

Droom jij ook van je eigen badkamer ensuite? Om je te inspireren hebben we de mooiste voorbeelden van een bad in de slaapkamer verzameld.

penthouse in rotterdam
penthouse in rotterdam

Naast dat dit multifunctionele meubel er heel stijlvol uitziet, zorgt het ook voor een kalme sfeer in de slaapkamer. En dat is prettig, want zo kom je het beste tot rust. Het is best een luxe om je slaapkamer en badkamer in één ruimte te hebben, maar we kunnen ons voorstellen dat zo’n open indeling niet voor iedereen even relaxed is. Bij dit ontwerp is wel rekening gehouden met de privacy en dat is wel zo prettig!

penthouse in rotterdam
penthouse in rotterdam

Wat is er nu fijner dan wakker worden met de zon op je gezicht? Vanuit het bed heb je gelijk ook prachtig uitzicht. Een goed begin van de dag!

penthouse in rotterdam
penthouse in rotterdam
penthouse in rotterdam

Wat een luxe om een eigen sauna in de slaapkamer te hebben! Aan de achterkant van het bedmeubel zijn de douche en de sauna geplaatst. En ook vind je daar een afgesloten wc. We zijn ook fan van de strakke afwerking. Zo krijg je echt het luxe hotelgevoel.

penthouse in rotterdam
penthouse in rotterdam

De woon- en eetkamer vormen best wel een contrast met de slaapverdieping. Dat is goed gedaan, want zo ontstaat er een heel spannend interieur. De woonverdieping straalt de klasse van een herenhuis uit, wat natuurlijk komt door houten vloer, de klassieke ornamenten aan het plafond en de ensuite deuren. De kop van de spiesbok aan de muur zorgt voor de stoere touch in het interieur. En wat dachten je van een Vespa in de kamer? We kennen natuurlijk allemaal de trend om een fiets aan de muur te hangen, maar een scooter kan ook prima als designobject in huis.

penthouse in rotterdam
penthouse

Een groot dakterras is natuurlijk de ultieme hangout in de stad! De rand van het terras is versierd met bloemen en planten, waardoor je een beetje het tuingevoel krijgt. Wil je zelf jouw dakterras een opknapbeurt geven, bekijk dan even onze tips. Het mooiste van het terras is natuurlijk het prachtige uitzicht over Rotterdam, met in de verte de skyline van de stad. Wat ons betreft de ideale plek voor een goede BBQ op een zomeravond!

Benieuwd naar meer waanzinnige huizen? Bekijk dan dit penthouse in Tel Aviv of dit penthouse dat gevestigd is in een skischans!

freshome.com

Reageer op artikel:
Penthouse in Rotterdam met waanzinnige badkamer ensuite
Sluiten