Inspiratieboost: je pennenhouder als eyecatcher in de home office

Je home office heb je natuurlijk het liefst zo opgeruimd mogelijk, dat bevordert immers je productiviteit. Een fijne handige pennenhouder kan daar een handje bij helpen.

Maar we zouden onszelf niet zijn als we niet verder zouden kijken dan het praktische verhaal. Want eerlijk is eerlijk, het oog wil ook wat. Deze pennenhouders zijn niet alleen handig, maar ook onwijs stylish!

Voor een home office in industriële stijl kun je het beste gaan voor een betonlook of onbewerkt hout. Dit geeft een stoer tintje, maar straalt ook rust uit.

Waar steen of hout zorgt voor een stoere home office, zorgt een gouden pennenhouder voor een chique look. Maak het geheel vervolgens af met donkere tinten, veertjes en mooie stoffen.

>> Gebruik bijvoorbeeld deze match made in heaven: donkerblauw met goud

Bron: Lonny Mag

Bron: Bloglovin

Niet zo veel te besteden? Geen probleem. Pak het mooiste glas (het liefst een hoge) uit je serviescollectie en gebruik die als pennenhouder. Simplistisch, elegant en low budget.

Natuurlijk kan het ook gewoon heel mooi zijn om je pennenhouder te blenden met de rest van het interieur van je home office, zoals je ziet op het voorbeeld hierboven. Dit doe je door meerdere accessoires te kopen in de kleur van de pennenhouder en die in een groep bij elkaar te zetten.