Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 24 dec 2020

Patronen combineren, te druk of een top idee? Haal inspiratie uit dit interieur

Het combineren van verschillende patronen. Óf je bent er gek op, of je vindt het al snel te druk worden. Wij neigen vaak naar de tweede optie, maar na het zien van dit huis werden we wel even aan het twijfelen gebracht. Dit drukke huis is namelijk verrassend stijlvol.

Dit huis heeft een heerlijke grote open ruimte die tegelijkertijd dient als woonkamer, eetkamer en keuken. Daardoor voelt het interieur een beetje hectisch, maar het ziet er toch heel stijlvol uit.

patronen combineren
Bron: Bolaget
patronen combineren
Bron: Bolaget

Flamboyante bank

Helemaal verliefd werden wij meteen op de flamboyante groenblauwe bank die er als meubel echt uitspringt door het contrast met de lichte houten vloer en de witte muren. Ook een goede match met het kleed eronder overigens.

Ook fijn is de harmonie in het eetgedeelte waar het wit-groene vloerkleed perfect matcht met het lieve behang op de achtergrond.Yes, het zijn inderdaad twee verschillende prints. Maar juist omdat de kleuren van de prints wél overeen komen, kan het combineren van patronen in dit geval zeker geen kwaad.

patronen combineren
Bron: Bolaget
patronen combineren
Bron: Bolaget

Favoriete plek: de eettafel. Niet alleen omdat hier de smakelijkste dingen op tafel komen te staan, maar doordat het een puntje van rust is in dit interieur. De witte tafel staat dicht bij het raam, waardoor het glimmende van de tafel gereflecteerd wordt. Maak het af met vaasjes en bloemen in pastelkleuren, en je hoeft er niets meer aan te doen.

slaapkamer
Bron: Bolaget

We laten je ook nog graag de slaapkamer even zien. De slaapkamer is namelijk een heerlijke ruimte met een groot open raam dat ervoor zorgt dat de kamer groot en licht aanvoelt. En ook hier blijkt maar weer: je hoeft geen enorm grote ruimte over te hebben voor een kleine home office.

Er wordt hier gebruik gemaakt van zachte pastelkleuren, weinig meubels en relatief weinig accessoires waardoor dit voelt als een ruimte om echt tot rust te komen.

Hier wil je ook naar binnen kijken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Patronen combineren, te druk of een top idee? Haal inspiratie uit dit interieur
Sluiten