Pastelkleuren zijn een must voor je winterinterieur

Pastelkleuren zijn een must voor je winterinterieur

Als je aan pastelkleuren denkt, denk je al gauw aan frisse zomerse kleurtjes, niet waar? Maar deze kleuren passen ook goed bij de winter. Wij laten je zien hoe je niet alleen je interieur pastelproof, maar ook winterproof maakt!

Gek op pastelkleuren? Kijk hier dan even naar.

Instagram

De kleur blauw wordt vaak als verkoelend en fris gezien. Hoe kun je toch een warm interieur creëren met deze kleur? Blauwe pastelkleuren kun je mooi combineren met bruintinten. Hout bijvoorbeeld, dit zorgt voor warmte en sfeer in huis. Warme en koele kleuren vullen elkaar aan. Perfect voor de winterdagen!

Pufikhomes

Een pastel winterinterieur kun je creëren door warme kleuren gebruiken. Denk aan bruin, oranje en een zandkleur. Deze aardetinten zorgen voor veel sfeer in huis. Kaarsjes aan, een paar pastelkleurige plaids en kussens op de bank en je bent winter ready!

Cristybrandriet

Een pastelroze kleur is perfect voor in de winter. Het beste is wel om deze kleur te combineren met donkere kleuren voor een echt winters gevoel. Op bovenstaande foto is dit goed te zien. De zwarte bank met het donkere plaid gaan goed samen met de roze pastelkleur. Subtiele roze elementen stralen rust uit. Dat roze zoet en meisjesachtig is, is verleden tijd!

Entrancemakleri
Homedeco

Groene, blauwe en grijze pastelkleuren zijn goed te combineren met een witte basis. Op bovenstaande foto is dit te zien. De groene muur springt er mooi uit tussen de witte deuren én de witte schouw van de haard. Op de foto eronder is ook gebruik gemaakt van wit, namelijk de salontafel.

Ben jij al klaar voor de feestdagen?

Heb je nog geen idee voor je kerstboom? Check dit dan even!