Krijg lentekriebels van deze keuken in pastelgroen

Dat wij fan zijn van een subtiele pasteltint in de keuken, kon je al zien in onze inspiratieboost. Deze keuken in pastelgroen is er dan ook een naar ons hart.

Het zachte groen vormt een mooi kleurenpalet met de wittinten en het natuurlijk hout. Wij krijgen er de lentekriebiels van! Te lieflijk voor jou? Zo combineer je pastel met een tikkeltje stoer.

Dat pastel niet truttig hoeft te zijn, bewijst dit interieur. Combineer het bijvoorbeeld met hout of felle kleuraccenten. De rode hanglamp vormt een mooi contrast en diezelfde tint komt ook weer op een subtiele manier terug in de planten. Lees hier nog negen andere, simpele tips om meer kleur toe te voegen aan je interieur.

Vanuit de keuken kijk je uit op de woonkamer. Een open keuken oogt ruim en is de perfecte manier om in contact te blijven met je gasten als je jouw kookkunsten in de strijd gooit. Een open ruimte kan echter wel een uitdaging zijn om in te richten. Tip: door een vloerkleed bij de bank en salontafel te leggen, creëer je toch het gevoel van een aparte woonkamer.

Het roodaccent lijkt de enige gedurfde kleurkeuze in dit huis, maar dat de bewoners wel wat meer lef hebben, wordt duidelijk als je de slaapkamers ziet.

Het trucje dat in de keuken slash woonkamer wordt toegepast, geldt ook hier: het kleuraccent komt subtiel terug in andere items. Het groen van de gordijnen in het dekbed en het bureau, de warme okergele kleur in kussens en de fotolijst.

LEES MEER:
Pastelgroen is een mooi begin, maar als je echt trendy wil zijn in 2017 ga je voor nog meer groen. Greenery is namelijk dé kleur van dit jaar!

www.kvarteretmakleri.se

Reageer op artikel:
Krijg lentekriebels van deze keuken in pastelgroen
Sluiten