In dit huis vol pasteltinten hangt een prachtig portret van Rihanna

Naast een licht en fris pastel interieur vind je overal in dit huis opvallende moderne kunst. Zo ook werk uit het boek ‘Close up’ van Martin Schoeller, bestaande uit prachtige portretfoto’s van beroemde mensen. Twee van die portretten hangen als kunstobject in dit huis! Hoe cool? In de eetkamer vind je Rihanna en Zlatan Ibrahimovic aan de muur.

Scroll snel verder voor de foto’s!

pastel interieur
rihanna

Deze eetkamer laat zien hoe je met een paar opvallende items een hele sterke look kunt creëren. Een zebrahuid op de vloer, felle stoeltjes onder de eettafel en opvallende kunst aan de muur. En zelfs ook het servies dient als decor!

Vaak zijn pasteltinten romantisch en zacht. Dit huis heeft een pastel interieur dat voornamelijk voor een frisse look zorgt! De verschillende kussentjes hebben allemaal een licht tintje waardoor het romantische gehalte iets naar de achtergrond verdwijnt.

Roomed’s Maartje is gek op Disaronno en toen ze deze fles zag was ze verkocht. Hij past perfect bij de rest van dit kunstige pastel interieur, qua print maar ook qua kleurenpatroon.

Psst.. Deze fles is ontworpen door Etro, een modemerk met voornamelijk felle kleuren en opvallende printjes gebruikt. Je koopt ‘m hier (inclusief glazen)!

Zoek je nog een mooie bar cart waar je deze mooie fles op kwijt zou kunnen? Check hier ons lijstje met favorieten.

kunst interieur

There’s more to discover…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.Meer binnenkijken:
dit huis heeft een koperen keuken en wij zijn verliefd

Entrance Mackleri

Reageer op artikel:
In dit huis vol pasteltinten hangt een prachtig portret van Rihanna
Sluiten