Met pastel geel in de keuken is het altijd lente in huis

Met pastel geel in de keuken is het altijd lente in huis

Pastelgeel is echt niet alleen maar leuk voor de paasdagen. Je brengt namelijk het hele jaar door een zomerse gloed in je huis door een muur (of meerdere muren) pastelgeel te verven. Kijk maar naar dit vrolijke appartement, met pastel gele keuken.

De combinatie van pastel geel, witte keukenkastjes en een houten keukenblad komt heel goed tot zijn recht in deze vrolijke keuken. Ook fijn: de grote hoeveelheid groene planten die de keuken extra levendig maken. We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk en mooi planten in een keuken zijn.

Alles in potjes

Heb je een hekel aan drukke verpakkingen in keukenkastjes of op planken? Haal je macaroni, rijst of koffie dan eens uit de verpakking, en stop deze in glazen weckpotten. Met een labelmaker kan er op schrijven wat het is. In één klap heb je zo een overzichtelijke, leuke manier om je etenswaren op te bergen.

Wat een cleane woonkamer! De lichte houten vloer geeft de kamer een landelijke uitstraling. De verschillende donkere plekken en knoesten zorgen voor een speels confetti effect, wat weer afgewisseld wordt door de strakke lijnen tussen de houten planken. Leuk!

Oh la la, wat een mooie open kast vinden we in de woonkamer. Door de kast lichtblauw te verven, wordt de kast een echte eyecatcher waar je niet omheen kunt. Door een bureau in de kast te verwerken, krijgt de grote kast meteen een dubbele functie. Dat noemen we nog eens multifunctioneel.

We zijn verliefd op deze lamp in de vorm van een aap! Hij doet ons wel wat denken aan deze te schattige muizen lampjes van Seletti… Welke van de twee vind jij leuker?

Wat een droomslaapkamer! Door een doek op te hangen boven je bed, lijkt het net alsof je ‘s morgens altijd tussen de wolken wakker wordt. Deze kamer wordt nóg dromeriger als je verschillende string lights boven het bed ophangt. Zo zorg je voor je eigen sterrenhemel. Daar worden we heel vrolijk van.

Bron: Stadshem