Jaime Andreas
Jaime Andreas Diy 7 apr 2020

Eieren verven voor Pasen: zo maak je je huis paas-proof

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw en de lente is eindelijk hier. Dat betekent ook dat Pasen om de hoek komt kijken. En hoe leuk is het om tijdens je paasontbijtje een interieur te hebben dat een gezellige paas-sfeer heeft? Eieren verven hoort bij Pasen en het is ook nog eens een toffe manier om je huis paas-proof te maken.

Letter eten, vrolijke bloemen en planten, paastakken, heel veel chocolade; al deze dingen dragen bij aan een gezellige Pasen en een gezellig interieur. Lees hier hoe je stijlvolle paasversiering toepast in je interieur.

Als je denkt dat eieren verven alleen een activiteit voor kinderen is, dan heb je het mooi mis. Mensen over de hele wereld maken de prachtigste creaties op eieren. Het is stylish, creatief, staat leuk in je interieur en is goed tijdverdrijf voor jou én de kids. Wat wil je nog meer?

Inspiratie voor eieren verven

Natuurlijk kun je gaan voor de standaard stipjes en streepjes, ook heel leuk. Maar de volgende designs zijn net even wat uitdagender en zullen je uren zoet houden. En geloof ons: het eindresultaat is het waard.

De eieren hierboven zijn ontzettend stylish, vrolijk en vooral origineel. Ze staan elegant en mooi in je interieur. De roze bloemetjes zijn schattig en passen perfect bij de lente. De eieren die in Delfts Blauw zijn geschilderd zijn misschien een beetje apart en specifiek, maar ook deze staan fris en elegant op je ontbijttafel.

Toch liever iets wat niet al te moeilijk voor je kinderen is om te maken? Wij werden direct verliefd op deze eieren beschilderd met konijntjes. Het past perfect bij Pasen, staat schattig en is leuk voor kinderen om te maken.

Als je niet zoveel hebt met neutrale- en pastelkleurtjes, dan kun je natuurlijk ook gaan voor vette kleurige eieren. Van deze eieren word je vooral heel vrolijk!

Eieren verven niet zo jouw ding? Dan is het stylen van een prachtige paastak wellicht meer voor jou.

De smaak te pakken gekregen voor DIY-projecten?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eieren verven voor Pasen: zo maak je je huis paas-proof
Sluiten