Tips 2 jul 2018 Rosa Bertram

Hoe een panty jou kan helpen je oorbellen (of andere kleine dingen) weer terug te vinden

Tips en trics voor in huis zijn altijd handig. Met deze life hack vind je alle kleine spulletjes weer terug! Wat je nodig hebt? Een panty. That’s it!

Soms zijn de kleinste spulletjes juist de dingen die je niét wilt kwijt raken. Van een bedeltje tot schroefjes en ringen of wat dan ook. Met deze truc raak je ze helaas nog steeds kwijt (blame your messy self), maar je vindt ze in elk geval wél weer terug!

Panty en stofzuiger

De volgende keer als je iets kleins kwijtraakt in je pluizige tapijt, pak dan je stofzuiger én een panty. Dan kan je aan de slag. Pak het uiteinde van de panty (aan de voetkant) en schuif over het uiteinde van de stofzuiger. Om te zorgen dat deze extra goed vastzit, kan je er een rubber elastiekje omheen doen.

tric stozuige
Taryn Williford

Dit vind je vast ook interessant: 7x geniale trucs om je huis snel en simpel schoon te maken

Zet de stofzuiger aan en je kan beginnen met stofzuigen richting waar jij denkt dat je verloren items ligt. Dat kan bijvoorbeeld onder de bank, het keukenblok of in een pluizig kleed zijn. Grote kans dat je binnen een paar minuten je je verloren items hebt gevonden! Door de truc verdwijnt het niet de stofzuiger in, maar blijf het netjes op de panty zitten!

Benieuwd naar meer handige tips?

Reageer op artikel:
Hoe een panty jou kan helpen je oorbellen (of andere kleine dingen) weer terug te vinden
Sluiten