Funda finds: dit paleis verstopt in Gelderland heeft een superdeluxe tuinhuis

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Vandaag kijken we binnen bij een enorm landhuis dat verstopt is in Gelderland, waar een Gooische stijl de boventoon voert. Je geniet van de jacuzzi samen met al je vrienden, want het luxe tuinhuis is een prima gastenverblijf.

Het landhuis komt uit 1935 en de klassieke details vind je bijvoorbeeld terug in de vierkante keukenraampjes. Deze vormen een contrast met de moderne inrichting, maar dit werkt eigenlijk heel goed. Ook aan de details wordt gedacht: de bloemenvaas en accessoires in de vensterbank passen perfect bij de rest van het interieur.

Houten kroonluchter

De woonkamer is rustiek ingericht met dierlijke accessoires. Doordat er ook genoeg wit wordt gebruikt, wordt het geheel niet al te donker. De klassieke details aan het plafond geven een extra touch. En let even op de bijzondere houten kroonluchter, wij zijn groot fan!

funda find

De keuken is smaakvol en warm ingericht. Zo passen de koperen lampen perfect bij de houten keukendeuren. Doordat deze lampen op verschillende hoogtes zijn opgehangen, wordt er een speels effect gecreëerd. De stijl wordt wat stoerder door het grijze beton, dat het geheel wat robuuster maakt. De vloer is vrij rustig, waardoor het een mooi geheel wordt.

Omdat dit mega landhuis nog niet groot genoeg is, kan je ook een luxe tuinhuis vinden op de meer dan 5000 hectare. Een tuinhuis is een understatement, hier vind je zo ongeveer een tweede huis. Door de grote ramen valt er veel licht naar binnen, erg mooi vinden we.

Kabouterhuisje

Vanbinnen lijkt dit luxe tuinhuis net een kabouterhuisje, door de bijzondere vorm. Hoe knus is het om hier een nachtje te slapen? Er is zelfs een bad te vinden en als je daar in ligt, kan je heerlijk naar buiten turen. Gelukkig kan niemand jou zien, want je hebt genoeg privacy rondom je landhuis.

Dit huis in het pittoreske Garderen is helemaal voor jou (inclusief het kabouter gastenverblijf) voor € 1.675.000 k.k. Daar krijg je een huis voor van 319 vierkante meter woonoppervlakte, 9 kamers en 5.416 vierkante meter perceeloppervlakte. Daar zouden wij toch zeker voor tekenen!

Bij meer huizen binnenkijken?

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: dit paleis verstopt in Gelderland heeft een superdeluxe tuinhuis
Sluiten