admin
admin Wooninspiratie 1 apr 2018

Wonen in een pakhuis? Wel als je dit fantastische pakhuis gezien hebt

Wonen in een pakhuis stond waarschijnlijk niet eerder op je bucket list, maar na het zien van deze woning ben je een ‘streepje’ rijker. Eentje die nog af te strepen valt ook, want de prijs is niet onhaalbaar hoog. Maar boven de standaard is dit zeker wel!

Onze vrienden van Manners vonden dit pareltje op Funda. Het is inmiddels verkocht, maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

roomed-pakhuis
roomed-pakhuis

Cultureel erfgoed

Het pakhuis (de loft) is onderdeel van een gerenoveerd stuk cultureel erfgoed uit de hoogtijdagen van de Tilburgse textielindustrie. Bestaand uit drie woonlagen en omringd met twee prachtige tuinen. De woning valt onder ‘Rijksbeschermd stadsgezicht’ en bevindt zich op afgesloten terrein. Stedelijk maar kalm.

roomed-pakhuis
roomed-pakhuis
roomed-pakhuis

Aan het pakhuis zit een trappenhuis, bestaand uit glas, wat zorgt voor contrast tussen oud en nieuw. De lengte van het pand wordt benadrukt door het mooie authentieke balkenplafond. De keuken is riant evenals de living met bibliotheek en de rest van het huis. De loft ademt een gevoel van ruimte en kost 650.000 euro, living pur sang!

roomed-pakhuis
roomed-pakhuis

Ook wonen in een pakhuis?

Voor nog meer pakhuis-inspiratie hebben we een mooie loft in het centrum van Londen en in het Londense Shoreditch voor je opgezocht.

Bron: Funda

Dit artikel verscheen eerder op Manners.nl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wonen in een pakhuis? Wel als je dit fantastische pakhuis gezien hebt
Sluiten