Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 21 apr 2017

Zoek je nog iets voor aan de muur in je woonkamer? Ga voor pair art

Dat ene plekje aan de muur boven de bank: hij blijft maar leeg. Het plan was om er snel iet moois voor te vinden, maar niets lijkt helemaal passend. Ondertussen blijft die plek steeds langer leeg, omdat je maar blijft wachten tot je dat éne perfecte item tegenkomt.

Zonde! Maar we begrijpen de struggle. Het is immers je woonkamer; het visitekaartje van je huis. Wat je daar aan de muur hangt moet persoonlijk zijn, maar wel stijlvol. Het moet opvallen, een focuspunt worden, maar de rest van je interieur niet teniet doen.
Wij hebben de perfecte oplossing voor je lege plek: pair art!

Kunst in een paar, dat is het idee. Twee lijsten met dezelfde vorm, dezelfde hoogtes en afmetingen met daarin twee afbeeldingen of schilderijen die op de een of andere manier perfect op elkaar aansluiten. Deze vorm van kunst valt op, geeft tegelijkertijd rust en kun je ook nog eens helemaal eigen maken!

>> 5 tips om van je huis je ultieme happy place te maken

Het leuke aan pair art is dat je eindeloos kunt variëren. Hangt er nog niks aan je muur omdat je eigenlijk gewoon geen keuze kunt maken? Dan zijn twee lijsten naast elkaar perfect voor jou. Kies bijvoorbeeld één minimalistische print, en combineer die met een drukker patroon. Of kies twee tegengestelde kleuren en pak uit met het ‘nieuwe’ colorblocken.

Toch nog even verder kijken? Doe dat dan met de onderstaande inspiratie en zorg dat je snel kunt genieten van een opgevulde en stijlvolle muur, in plaats van die zeurende lege plek!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zoek je nog iets voor aan de muur in je woonkamer? Ga voor pair art
Sluiten