Pasen op je paasbest: zo dek je een paastafel voor de paasbrunch

In de ideale wereld zouden we allemaal een interieurstylist in onze vriendengroep hebben. Maar omdat misschien niet iedereen zo’n woongoeroe in zijn omgeving heeft, is het maar wat fijn dat er gelukkig nog genoeg andere manieren zijn om lekker binnen te kijken. En om je nog een extra handje te helpen, delen we soms praktische infographics met je. In deze editie: een lesje tafel dekken volgens het boekje.

Handig om te weten! Zeker nu het Pasen is, maar ook tijdens andere feestdagen of gewoon voor gezellige etentjes met vrienden. Ik betrap mijzelf er elke keer weer op: een zekere lichte twijfel tijdens het dekken van de tafel voor een speciale gelegenheid. Alles moet ten slotte kloppen voor dat ene perfecte Instagram-shot, niet waar?

Deze handige infographic vertelt je door middel van een handig bovenaanzicht precies waar alles moet staan en wat je precies nodig hebt voor verschillende dagdelen, settings en gelegenheden. Zo heb jij die paastafel binnen no-time tot in de puntjes geperfectioneerd. Succes (en eet smakelijk)!

Meer handige infographics?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Pasen op je paasbest: zo dek je een paastafel voor de paasbrunch
Sluiten