Nooit gedacht: de combinatie van paars en blauw in je interieur is schitterend

In onze never ending search naar de mooiste binnenkijkers passeren er heel wat mooie huizen met opvallende interieurkeuzes de revue. Toch blijven er ook voor ons nog altijd nieuwe ontdekkingen tussen zitten. De combinatie paars en blauw? Daar hadden we waarschijnlijk zelf niet meteen voor gekozen…

Maar dit huis haalt ons in één klap over. Scroll snel naar beneden en je zult begrijpen waarom.

paars en blauw

Een paarse bank… Waarschijnlijk zou je hem in de winkel zo voorbij lopen, maar deze foto geeft duidelijk weer hoe veel spanning deze donkere kleurencombinatie je interieur geeft. Wij zijn fan!

Voor als je dol bent op de botanische muurprint, maar het allemaal toch net iets spannender wil maken dan de standaard wit met groene palmboomprint: kijk even hier.

De botanische print op de muur wordt hier gecombineerd met een Perzisch tapijt in dezelfde tinten. Wil jij ook prints mixen als een pro? Check dit handige artikel met tips.

En de blauwe kleur zien we niet alleen terug in de woonkamer. Ook in de keuken zien we de ietwat donkere, maar sfeervolle kleur terug. Hier wordt hij gecombineerd met wit- en grijstinten en een opvallende robuuste gouden kraan. En zoals we jullie al eerder vertelde: goud en donkerblauw vormen samen een match made in heaven.

There’s more…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Historiska Hem

Reageer op artikel:
Nooit gedacht: de combinatie van paars en blauw in je interieur is schitterend
Sluiten