Overnachten in een luxe privéjet van KLM? Dit is je kans!

Vliegtuig-aficionados, eat your heart out! Eindeloze beenruimte, een privé-bioscoop, een bibliotheek en maar liefst acht badkamers. KLM richtte een oud vliegtuig in als luxe appartement en jij kan er overnachten.

Na 3675 vluchten gaat dit MD-11 toestel van KLM met pensioen, maar voordat het vliegtuig voorgoed uit Nederland verdwijnt, blijft het nog eventjes op Schiphol om dienst te doen als accommodatie. Het vliegtuig heeft een totale oppervlakte van 366 vierkante meter en is volledig ingericht met retro-meubels. Het verblijf telt twee kleine keukens, een master bedroom met kingsize bed, twee kinderbedden, een speelruimte voor kinderen, acht badkamers en een enorme privé-bioscoop.

roomed-vliegtuig-hotel-2

roomed-vliegtuig-hotel-5

roomed-vliegtuig-hotel-7

Niet alles mag
Er zijn helaas wel wat huisregels verbonden aan dit exclusieve verblijf. Zo mag je geen alcoholische versnaperingen meenemen aan boord, roken is uiteraard niet toegestaan en je mag ook de lucht niet in – belachelijk!

roomed-vliegtuig-hotel-4

roomed-vliegtuig-hotel

roomed-vliegtuig-hotel-3

Waar kan ik reserveren?
Kans maken op een overnachting in de MD-11 kan via Airbnb door in een leuk verhaaltje te vertellen waarom jij vindt dat je zo’n unieke ervaring verdient. KLM en Airbnb kiezen uit de meest creatieve verhalen drie winnaars en die mogen elk 3 gasten meenemen aan boord. Een nachtje slapen in het vliegtuig is alleen mogelijk op 28, 29 of 30 november dus zorg er wel even voor dat je deze dagen vrijhoudt.

roomed-vliegtuig-hotel-8

roomed-vliegtuig-hotel-9

www.airbnb.nl

Reageer op artikel:
Overnachten in een luxe privéjet van KLM? Dit is je kans!
Sluiten