Van een overdekt buitenzwembad tot een walk-in-closet: dit huis is perfect voor de luxepoes

Ben jij niet vies van een beetje luxe en liefhebber van een Scandinavische stijl? Dan wil je vast snel de sleutel van dit huis bemachtigen. Doe een drankje in de enorme, marmeren keuken, neem even een duik in het overdekt buitenzwembad en sluit de avond af in de sauna. Klinkt niet slecht, toch?

Oh, en voor de Carrie Bradshaw’s onder ons: ja, er is óók een walk-in-closet.

Hier in Nederland zijn de temperaturen niet vaak heel denderend hoog, laat staan in het koude Scandinavië. Een overdekt buitenzwembad is dan ook geen overbodige luxe in de achtertuin van dit Zweedse huis. Zo kun je tenminste vaker van een frisse duik genieten.

Maar met een woonkamer als deze, is het wat ons betreft geen straf om binnen te moeten zitten wanneer het buiten te koud is. De prachtige kleurschakeringen in de visgraatvloer zorgen voor een mooie basis (niet voor niets staat ‘ie al jaren op ons verlanglijstje – Sint, leest u mee?).

Vanuit de eethoek kun je al een glimp opvangen van de enorme, marmeren keuken. Het marmer zie je ook terug in het tafelblad, maar dan in een groene variant. Door dezelfde materiaalsoorten in meerdere ruimtes te gebruiken, zorg je voor één geheel.

Meer zien?

Er is nog veel meer te zien. Van een sauna tot een heuse walk-in-closet. Genoeg inspiratie! Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Bjufors

Reageer op artikel:
Van een overdekt buitenzwembad tot een walk-in-closet: dit huis is perfect voor de luxepoes
Sluiten