Maud van Dijck
Maud van Dijck Finds 1 nov 2021

Zachte vormen zijn hot: 11 ovaal-vormige items voor in huis

Ovale items verschijnen steeds meer en nemen soms zelfs de plek in van ronde items. Ze kunnen net een tikje eleganter zijn met hun langwerpige vorm dan de standaard cirkelvorm. Door deze vorm passen ze ook perfect in smalle ruimtes, want deze ruimtes zullen erdoor groter lijken.

Wij zijn op zoek gegaan naar leuke ovale accessoires die stijlvol in je interieur zullen staan.

11 ovale items voor in je interieur

ekne spiegel ikea
Bron: IKEA

1. EKNE spiegel

Voor een spiegel met een elegant design is de EKNE spiegel een goede keuze. De spiegel is 70x150cm en zal door het decoratieve design ook leuk alleen in de muur aan de hal hangen. Voor €39,99 kan deze IKEA spiegel aan je wand hangen.

Geef je interieur meer joie de vivre met een spiegel: zo verwerk je ‘m in huis

IKEA STOCKHOLM bijzettafels
Bron: IKEA

2. STOCKHOLM

Een leuke ovale set van twee! Deze twee STOCKHOLM bijzettafels kunnen stijlvol in het midden van je moderne of Scandinavische woonkamer staan. En als je wat extra loopruimte nodig hebt kan je ze ook nog wat in elkaar schuiven. Voor €199,- heb je deze twee bij IKEA.

hm juten vloerkleed
Bron: H&M

3. Juten vloerkleed

Dit prachtige juten vloerkleed kan je in de kleuren beige en zwart in je eigen interieur leggen. Het vloerkleed is 170x240cm en je kan dit ovale item voor €149,- online bestellen.

ovalen voetenbank blokker
Bron: Blokker

4. Voetenbank

Heel leuk voor in een zwart-wit interieur! Met het design kan het een mooie eyecatcher voor je bank zijn. Daarnaast wordt deze voetenbank ondersteund door duurzame poten wat altijd leuk is om te horen. Voor €76,99 is het bankje te koop bij de Blokker.

sulta ovale salontafel made
Bron: MADE

5. Sulta salontafel

“Kunstwerk en salontafel?”, staat eronder en wij zijn het er eigenlijk wel mee eens. Het prachtige ombre effect maakt dit ovale item een echte eyecatcher voor in de woonkamer. Voor 499,- staat deze Sulta op de site van MADE.

hoofdbord riet made
Bron: MADE

6. Selin hoofdbord

Wij zijn dol op dit rieten design. Zo geef je je bed een origineel hoofdbord en een mooie natuurlijke look. Bij MADE is het hoofdbord voor €129,- ook in het zwart te verkrijgen.

Een geschilderd hoofdbord is helemaal hip en we delen 8 toffe voorbeelden

decoratieve ovale schaal sostrene grene
Bron: Søstrene Grene

7. Decoratieve schaal

Deze aardewerken schaal heeft een mooie rand die het net die elegante touch geeft. Heel leuk om aan te kleden en je kaarsen mooi op display te zetten. Bij Søstrene Grene is deze decoratieve schaal voor €11,20 te bestellen.

waskom praxis
Bron: Praxis

8. Allibert waskom ELiz

Dit item wil je in je badkamer met de elegante ovale vorm die het heeft. Door de betonlook kan je het je interieur een uitstraling van zen en rust geven. Voor €169,- is de waskom in de winkel of online te koop.

lamp IKEA SOLLEFTEÅ ovale item
Bron: IKEA

9. SOLLEFTEÅ lamp

Deze mooie lamp is ook het ideale item om toch een ovale vorm in je interieur te stoppen. Door het rijstpapier geeft het licht van deze lamp ‘s avonds veel sfeer aan je interieur. Je kan in de IKEA winkel deze SOLLEFTEÅ voor €19,99 kopen.

ivy line vuurkorf made
Bron: MADE

10. Ivy Line vuurkorf

We hebben ook nog een ovaal item voor buiten. Deze vuurkorf is simpel maar stijlvol en zal leuk buiten bij je loungeset staan. Voor €109,- staat de Ivy Line online bij MADE.

spiegel marstal jysk
Bron: JYSK

11. MARSTAL spiegel

Zo zijn we weer helemaal rond met de ovale items met als laatste nog een spiegel. Deze spiegel met eenvoudig design zal gemakkelijk in de meeste interieurs passen. Bij JYSK kan je de MARSTAL voor €69,99 kopen.

Nieuwe look in huis? Vervang je vloerkleed voor een van deze exemplaren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zachte vormen zijn hot: 11 ovaal-vormige items voor in huis
Sluiten